Με πυρετό η Ιωάννα Μαλέσκου: Εκανε το εμβόλιο της AstraZeneca και σήκωσε 38.8 - «Είχα ξεχάσει πως είναι» (φωτό)

Είχε ένα δύσκολο βράδυ αλλά επανήλθε

Το εμβόλιο της AstraZeneca έκανε η Ιωάννα Μαλέσκου που μέσα από το Instagram της  μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους την εμπειρία της αλλά και τις παρενέργειες καθώς όπως έγραψε σήκωσε πυρετό.

Ειδικότερα μέσα από ένα βίντεο που ανέβασε στα stories της η Μαλέσκου είπε ότι: «Το είπα και το έκανα το εμβόλιο, μόλις γύρισα. Έκανα το AstraZeneca την 1η δόση, στο εμβολιαστικό κέντρο των Αχαρνών πήγα και οι άνθρωποι κυρίως οι γυναίκες με καλωσόρισαν όπως και όλον τον υπόλοιπο κόσμο δηλαδή κι αμέσως μπήκα κι εγώ στη διαδικασία, με το πρωτόκολλο που ακολουθείται, δεν παραπονέθηκα.»

«Μανούλα, πρέπει να είσαι περήφανη για το παιδί σου. Δεν κοίταζα βέβαια και την ένεση για να σας είμαι και ειλικρινής, αλλά τίποτα, δεν αισθάνθηκα πόνο, η κυρία που μου έκανε το εμβόλιο ήταν πάρα πολύ σχολαστική στις κινήσεις της.

Photo: Instagram/imaleskou

Εγώ είμαι σε αυτούς που συμμορφώνονται στις οδηγίες και τις υποδείξεις των ειδικών, των επιστημόνων υγείας δηλαδή και του κράτους γι’ αυτό και ήθελα πιο άμεσα να πάω να κάνω το εμβόλιο. Εύχομαι να πάνε όλα καλά, σε εμένα σε εσάς ακόμα και σε αυτούς που ήμασταν μαζί στην ίδια σειρά και γενικότερα να βγούμε από όλο αυτό πιο σύντομα και πιο υγιείς. Στέλνω όλη μου την αγάπη και τη συμπαράσταση» πρόσθεσε ακόμα η παρουσιάστρια.

Παράλληλα ανέβασε και μια φωτογραφία - επίσης στα stories της - στην οποία έγραψε ότι έχει 38. 8 και ότι παίρνει παυσίπινα.

Photo: Instagram/imaleskou

«38,8. Είχα ξεχάσει πως είναι να έχεις πυρετό.. Όλα κύλησαν, όπως μου τα είχατε περιγράψει. Ευχαριστώ για το ενδιαφέρον σας. Παυσίπονο αναβράζον και ραντεβού 12: 00 – 14:00».

Η ίδια μίλησε για αυτό και μέσα από την εκπομπή της Love It λέγοντας χαρακτηριστικά ότι:

«Είμαστε μπαταρισμένοι στη μια πλευρά, αλλά το κουνάμε. Είμαστε καλά. Είχα ένα δύσκολο βράδυ, αλλά ήταν κάτι που περιμέναμε. Ανεβασα πυρετό και ήταν ζόρικα».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ