Μπουκμέικερς προβλέπουν ποιο θα είναι το όνομα της κόρης του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ - Ποια είναι τα τοπ τρία;

Ίσως θελήσουν να τιμήσουν κάποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας

 

Ο πρίγκιπας Χάρι και η Μέγκαν Μαρκλ θα φέρουν σύντομα στον κόσμο το δεύτερο παιδάκι τους και όπως καταλαβαίνετε όλοι προσπαθούν να μαντέψουν ποιο θα είναι το όνομα της μικρής και ποιο μέλος της βασιλικής οικογένειας θα τιμήσει το ζευγάρι με την επιλογή του. Και ποιοι καλύτεροι λοιπόν από το να μιλήσουν για τα προγνωστικά από τους μπουκμέικερς

Μετά τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου τον περασμένο μήνα το βρετανικό σάιτ τυχερών παιγνίων Ladbrokes έχει δει το όνομα «Philippa» να ανεβαίνει με τις αποδόσεις στοιχημάτων να είναι στο 3/1. 

Η Jessica O'Reilly, του Ladbrokes ανέφερε σύμφωνα με το People ότι η επιλογή του ονόματος Philippa «δεν δείχνει σημάδια επιβράδυνσης, και αναγκαστήκαμε και πάλι να μειώσουμε τις πιθανότητες».

Το να θελήσουν να τιμήσουν τον παππού του Χάρι που «έφυγε» από την ζωή δεν θα ήταν καθόλου περίεργο αφού ήδη η ξαδέρφη του πρίγκιπα, πριγκίπισσα Ευγενία αλλά και η Zara Tindall έδωσαν το «Φίλιππος» ως μεσαίο όνομα στα μωράκια τους που γεννήθηκαν πρόσφατα, τιμώντας έτσι τον παπού τους.

Βέβαια υπάρχουν και άλλα ονόματα που βρίσκονται ψηλά στην λίστα με πολλούς να πιστεύουν ότι εφόσον είναι κοριτσάκι μπορεί να πάρει το όνομα της μαμάς του Χάρι, πριγκίπισσας Νταϊάνας ή της γιαγιάς του βασίλισσας Ελισάβετ. Οι αποδόσεις στοιχημάτων για τις δύο αυτές επιλογές είναι στο 5/1 και 10/1 αντίστοιχα.

Άλλα αγαπημένα ονόματα για την κόρη του πρίγκιπα Χάρι και της Μέγκαν Μαρκλ είναι:

Allegra (10/1), Alexandria (12/1), Grace (16/1), Emma (16/1), Rose (16/1), Alice (16/1) and Victoria (16/1).

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ