Νίκος Βέρτης: Στιγμές αγωνίας & τρόμου από τους βομβαρδισμούς στο Ισραήλ - Συνταρακτικές εικόνες & βίντεο που κατέγραψε ο μουσικός του Μάνος Επιτροπάκης

Σκηνές τρόμου και αγωνίας έζησαν ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του στο Τελ Αβιβ. Σοκαρισμένος ο τραγουδιστής. Ακυρώνονται οι συναυλίες του. 

Σκηνές τρόμου και αγωνίας έζησαν ο Νίκος Βέρτης και η ορχήστρα του στο Τελ Αβιβ, όπου βρίσκονται για συναυλίες. Η κατάσταση στη χώρα τα τελευταία 24ωρα είναι δύσκολη, καθώς μαίνεται η ένταση μεταξύ Ισραήλ και Παλαιστίνης.

Σε δελτίο Τύπου που δημοσιοποίησαν οι υπηρεσίες του, ο ισραηλινός πρωθυπουργός διευκρίνισε πως έδωσε πράσινο φως για να κηρυχθεί «κατάσταση έκτακτης ανάγκης» στη Λοντ, όπου η ισραηλινή αστυνομία έκανε λόγο για «ταραχές» από μέλη της αραβικής μειονότητας μετά τον βίαιο θάνατο ισραηλινού Άραβα την προηγουμένη, για τον οποίο συνελήφθη Εβραίος, κάτοικος της πόλης, που θεωρείται ο βασικός ύποπτος.

Ο έλληνας καλλιτέχνης Νίκος Βέρτης είχε προγραμματισμένη συναυλία την Πέμπτη 13 Μαΐου, στο Τελ Αβιβ, μια πόλη που έχει αγαπήσει τον τραγουδιστή. 

'Ενας μάλιστα από τους μουσικούς του Νίκου Βέρτη κατέβραψε σε κάμερα τις εφιαλτικές στιγμές που έζησαν μόλις έφτασαν στο αεροδρόμιο. 

Παράλληλα, η συνεργάτιδα του Νίκου Βέρτη Έλενα Παπαπαναγιώτου μίλησε στην Φαίη Σκορδά και τον Γιώργο Λιάγκα και την Πρωινή εκπομπή.

«Βρίσκομαι στο ξενοδοχείο στο Τελ Αβίβ. Χθες το βράδυ, όταν φτάσαμε, μας βρήκε στο αεροδρόμιο αυτή η κατάσταση και άρχισαν οι σειρήνες στο αεροδρόμιο. Πανικοβληθήκαμε. Στο αεροδρόμιο μας πήγαν στο καταφύγιο και μείναμε εκεί για 1,5 ώρα και βγήκαμε όταν η κατάσταση ηρέμησε. Μας έφεραν στο ξενοδοχείο και μας έδωσαν κάποιες οδηγίες γιατί δεν ήξεραν αν θα υπάρχει συνέχεια. Δυστυχώς, υπήρχε συνέχεια. Τα μεσάνυχτα ακούσαμε δύο “μπαμ” και μετά άρχισαν οι σειρήνες. Συναντηθήκαμε όλοι στο καταφύγιο. Ο Νίκος βρίσκεται σε έναν άλλο χώρο, όμως είναι και αυτός καλά. Η σημερινή συναυλία αναβάλλεται», ανέφερε η Έλενα Παπαπαναγιώτου.

Ο γνωστός παρουσιαστής αποκάλυψε ότι επικοινώνησε με τον Νίκο Βέρτη, ο οποίος είναι καλά, αλλά πολύ αναστατωμένος.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ