Τα γενέθλια ενός μετρ της μόδας! Εύχονται στον Valentino η Elle Macpherson, η Sharon Stone, η Marie Chantal (φωτό & βίντεο)

Ο διάσημος σχεδιαστής έκλεισε τα 89

Τα 89 του χρόνια έκλεισε στις 11 Απριλίου ο μετρ της μόδας ο Valentino με διάσημα μοντέλα και όχι μόνο να του εύχονται χρόνια πολλά.

Ο γνωστός σχεδιαστής μόδας που έχει ντύσει τις ομορφότερες γυναίκες όλων των εποχών και έχει δημιουργήσει απίθανες τουαλέτες και ρούχα είχε χθες τα γενέθλιά του με τον ίδιο - μέσα από ανάρτηση του στο Instagram - να ευχαριστεί όλους όσους του ευχήθηκαν.

Ανάμεσα σε αυτούς ήταν φυσικά και ο επί χρόνια σύντροφος του και συνεργάτης του Giancarlo Giammetti που εκτός από δύο φωτογραφίες του Valentino ανέβασε και ένα βίντεο από κάποιο δείπνο που είχαν.

Τα supermodels των 90ς Elle Macpherson, Claudia Schiffer και Cindy Crawford δεν μπορούσαν επίσης να μην πουν χρόνια πολλά στον Ιταλό σχεδιαστή με τον οποίο έχουν συνεργαστεί ουκ ολίγες φορές. 

Τις ευχές της όμως έστειλε και η μας Marie Chantal η σύζυγος του «δικού» μας πρίγκιπα Παύλου, που ανέβασε στα stories της δύο κοινές της φωτογραφίες με τον Ιταλό μετρ της μόδας.

Ανάρτηση για τα γενέθλια του Valentino έκανε όμως και η Sharon Stone που μοιράστηκε μια φωτογραφία τους από το παρελθόν.

Ο Ιταλός σχεδιαστής και ιδρυτής του ομώνυμου οίκου (συνιδρυτής είναι ο σύντροφός του Giancarlo Giammetti) τον Σεπτέμβριο του 2007 ανακοίνωσε ότι θα αποσυρθεί τον Ιανουάριο του 2008 μετά το haute couture show του στο Παρίσι.

Παρουσίασε την τελευταία του ready-to-wear συλλογή στην πόλη του φωτός στις 4 Οκτωβρίου ενώ το τελευταίο του haute couture show παρουσιάστηκε στο  Musée Rodin στις 23 Ιανουαρίου του 2008.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ