Έγκλημα στα Γλυκά Νερά: Σεσημασμένοι οι κακοποιοί με προφίλ «δολοφόνων» που σκότωσαν με τα χέρια την 20χρονη & τον σκύλο, ενώ είχαν όπλα (φωτό - βίντεο)

Τα νεότερα για την άγρια δολοφονία...

Σοκ έχει προκαλέσει στο πανελλήνιο η άγρια δολοφονία μιας 20χρονης μητέρας στα Γλυκά Νερά. 

Όλα έγιναν όταν τα ξηνερώματα της Τρίτης. 

Μια 20χρονη γυναίκα εντοπίστηκε δολοφονημένη, μέσα στη μεζονέτα που διέμενε στα Γλυκά Νερά, ενώ δίπλα βρισκόταν δεμένος σε μια καρέκλα ο σύζυγός της.

Στο σπίτι βρισκόταν και το ενός έτους μωρό τους. Οι άγνωστοι δράστες σκότωσαν και τον σκύλο της οικογένειας, ενώ στη συνέχεια τον κρέμασαν.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Αθηναϊκού - Μακεδονικού Πρακτορείου Ειδήσεων από αστυνομικές πηγές, η εκτίμηση της ΕΛΑΣ είναι ότι πρόκειται για ληστεία μετά φόνου, ενώ η άτυχη γυναίκα πιθανότατα στραγγαλίστηκε. 

Την Αστυνομία ειδοποίησε με το κινητό τηλέφωνό του ο σύζυγος της 20χρονης, τις πρώτες πρωινές ώρες.

Στο σημείο έσπευσαν αστυνομικοί του Τμήματος Ανθρωποκτονιών, το οποίο διενεργεί προανάκριση για την υπόθεση.

Το προφίλ των δραστών

Σεσημασμένους κακοποιούς, με πλούσιο παρελθόν στις ένοπλες ληστείες σε σπίτια της Αττικής, βλέπει η αστυνομία πίσω από τη δολοφονία.

Ανάμεσα σε όσα εξετάζονται στο πλαίσιο της έρευνας είναι εάν άτομα που είχαν τα προηγούμενα χρόνια οδηγηθεί στη φυλακή για παρόμοια αδικήματα έχουν πρόσφατα αποφυλακιστεί και επιστρέψει στη δράση. 

 

 

Τα λάθη που έκαναν οι άνθρωποι που μπήκαν στο σπίτι είναι αυτά που θα προδώσουν την ταυτότητά τους, αναφέρουν πηγές του αστυνομικού ρεπορτάζ. Σύμφωνα με την ίδια, οι άνδρες έμειναν πολλή ώρα στο σπίτι, πάλεψαν με το θύμα, δεν υπολόγισαν ότι άφησαν πίσω τους στοιχεία και έψαξαν με μανία για να βρουν τα λεφτά.

Ωστόσο, η έρευνα από τις ομάδες που ασχολούνται με την υπόθεση αλλά και η τεχνολογία αναμένεται να αποκαλύψουν τα πρόσωπα που ευθύνονται για την αποτρόπαια πράξη. Οι Αρχές είναι πεπεισμένες πως πρόκειται για σεσημασμένους ληστές και μέλη εγκληματικών ομάδων που έχουν κι άλλες φορές μπει σε σπίτια ενώ οι ιδιοκτήτες ήταν μέσα. 

Δηλώσεις γειτόνων για το φρικιαστικό έγκλημα

Στο protothema.gr μίλησαν οι γείτονες του ζευγαριού και δηλώνουν συγκλονισμένοι από το φρικιαστικό έγκλημα. Συγκεκριμένα στην κάμερα μίλησε ο Γιάννης Καμπούρης, εκπαιδευτικός, ο οποίος τόνισε πως από τον συγκεκριμένο δρόμο περνάει συχνά. 

Το χρονικό του άγριου εγκλήματος 

Τρεις άγνωστοι εισέβαλαν λίγο μετά τις 04:00 τα ξημερώματα στη μεζονέτα ενός ζευγαριού στα Γλυκά Νερά και δολοφόνησαν την 20χρονη γυναίκα, δίπλα στην κούνια του μόλις 11 μηνών μωρού της που έκλαιγε στην κούνια του, ενώ έπνιξαν και κρέμασαν τον σκύλο (ράτσας χάσκι) της οικογένειας.  

Οι κακοποιοί βασάνισαν την άτυχη γυναίκα, η οποία έχει βρετανική καταγωγή, προκειμένου να τους αποκαλύψει που υπάρχουν χρήματα ή κοσμήματα, ενώ προηγουμένως έδεσαν τον σύζυγό της, ο οποίος είναι πιλότος ελικοπτέρων της πολιτικής αεροπορίας. 

Αφότου έφυγαν οι κακοποιοί και ενώ είχαν αφαιρέσει χρήματα και κοσμήματα από το σπίτι της οικογένειας, ο σύζυγός της κατάφερε να ειδοποιήσει την Ελληνική Αστυνομία με το τηλέφωνό του.

 

 

 

 

Συγκλονίζει ο 33χρονος πιλότος: Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό

Σε μια συγκλονιστική δήλωση προχώρησε ο σύζυγος της 20χρονης γυναίκας που δολοφονήθηκε άγρια μέσα στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά τα ξημερώματα, μιλώντας στους δημοσιογράφους. «Θα τους πιάσουνε. Η αστυνομία ξέρει να κάνει τη δουλειά της. Τους παρακαλέσαμε να μη μας κάνουν κακό. Να μη συμβεί σε κανέναν άνθρωπο αυτό που πάθαμε εμείς», ανέφερε χαρακτηριστικά προσθέτοντας ότι είναι αισιόδοξος ότι οι αστυνομικοί θα κάνουν τη δουλειά τους. 

 

 

Νωρίτερα, το απόγευμα της Τρίτης ο 33χρονος πιλότος έφτασε στο σπίτι τους συντετριμμένος και χαμένος στις σκέψεις του προκειμένου να πάρει προσωπικά του αντικείμενα. Συνοδεία τριών αστυνομικών ο άντρας έδινε απαντήσεις στα ερωτήματα των αρχών προκειμένου να φτάσουν στα ίχνη των δραστών. 

 

 

 

 

 

 

Μ. Χρυσοχοΐδης: «Εξαιρετικά ειδεχθές το έγκλημα στα Γλυκά Νερά»

«Είμαι συγκλονισμένος παρά την εμπειρία μου. Πρόκειται για ένα εξαιρετικά ειδεχθές έγκλημα που διακρίθηκε για την αγριότητά του. Τέτοια βαρβαρότητα σπάνια συναντάμε στην Ελλάδα, στην ελληνική κοινωνία, ακόμη και στο έγκλημα. Ήδη η Ελληνική Αστυνομία έχει κινητοποιηθεί άμεσα.

Έχουν δημιουργηθεί δύο ομάδες, οι οποίες εξετάζουν από κάθε άποψη, από κάθε πλευρά, την διερεύνηση σε βάθος του εγκλήματος. Πιστεύω στην ικανότητα της ΕΛΑΣ να φτάσει μέχρι το τέλος. Από την πρώτη στιγμή έφτασε η Αστυνομία εκεί.

Υπάρχει μια διαρκής κινητοποίηση και διαρκής στήριξη, ψυχολογική, ιατρική και ανθρώπινη στην οικογένεια. Εκφράζω τα συλλυπητήριά μου για τον τόσο άδικο χαμό μιας τόσο νέας γυναίκας». 

Αυτά τόνισε ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη, Μιχάλης Χρυσοχοΐδης, κατά την δεύτερη ημέρα του Οικονομικού Φόρουμ των Δελφών, σχετικά με την ληστεία μετά φόνου μιας 20χρονης γυναίκας, δίπλα στην κούνια του μωρού της, που σημειώθηκε τα ξημερώματα σε μεζονέτα στα Γλυκά Νερά.      

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ