Νέα πρέσβειρα του Bulgari η Chiara Ferragni: Η influencer με τους 23 εκ. followers συνεργάζεται με τον γνωστό οίκο κοσμημάτων (φωτό)

Η 34χρονη δηλώνει «πολύ χαρούμενη και περήφανη»

Την Ιταλίδα  influencer Chiara Ferragni επέλεξε ο Bulgari ως νέα του Global Ambassador.

Η 34χρονη Ιταλίδα θα είναι η νέα πρέσβειρα του διάσημου οίκου κοσμημάτων με την ίδια να κάνει σχετική ανάρτηση στο Instagram και να δηλώνει «πολύ χαρούμενη και περήφανη» για την συνεργασία τους.

 

 

Όπως έγραψε ακόμα νιώθει «στενή σχέση τόσο με το brand όσο και με τον Jean-Christophe Babin και την Lucia Silvestri».Πρόκειται για τον CEO της Bulgari και την καλλιτεχνική διευθύντρια της εταιρείας.

Από μεριάς του brand ανάρτησε επίσης μια φωτογραφία της Ferragni γράφοντας στο ποστ ότι η «επιχειρηματίας, fashion influencer και σχεδιάστρια τώρα βάζει την θέση της Global Bvlgari Brand Ambassador στο ατελείωτο ρεπερτόριό της».

Δείτε επίσης: Έτσι πέρασε τα γενέθλιά της η Chiara Ferragni: Ήλιος, καλή παρέα, ο άντρας & τα παιδιά της - Βγήκε για brunch η influencer αλλά… κάηκε (φωτό)

Πριν λίγο καιρό και ο ιταλικός οίκος Tod’s είχε ανακοινώσει ότι ότι διόρισε την influencer - μετρά πάνω από 23 εκ followers στο Instagram -  ως μέλος του ΔΣ του, εντείνοντας τις προσπάθειες να κερδίσει τους νεότερους σε ηλικία αγοραστές που τροφοδοτούν την ανάπτυξη του κλάδου.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ