Άγριες Μέλισσες: Ο Κωνσταντής αποκαλύπτει στο Νικηφόρο ποιος σκότωσε τον Γιάννο - Θα το μάθουν Μιλτιάδης και Λάμπρος; (βίντεο)

Σοκαριστικά νέα έρχονται στο φως....

Καταιγιστικές αναμένονται να είναι οι εξελίξεις στα επόμενα επεισόδια της σειράς Άγριες Μέλισσες, ενώ απομένουν λίγες ημέρες για το μεγάλο φινάλε της δεύτερης σεζόν.

 Τρίτη 11 Μαΐου

Θα καταφέρει ο Μιλτιάδης να μην βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα; Ο Δούκας πληροφορείται απ’ τον Αχιλλέα πως ο Αλέξης προσπαθεί ν’ αποδείξει την εμπλοκή του στον φόνο του Θέμελη, ενώ ο Αχιλλέας με τη σειρά του ανακαλύπτει στο πρόσωπο του Αλέξη έναν παλιό εχθρό. Η Ασημίνα και η Δρόσω θα δεχτούν την επίσκεψη της Μυρσίνης που για μια ακόμα φορά θα τις αναστατώσει.

Ο Μπάμπης υπογράφει στη δισκογραφική εταιρεία, ενώ ο Συνεταιρισμός πιέζει την Ελένη να προχωρήσουν την απάτη με τα καπνά. Θα καταφέρει  η Ελένη να εκμεταλλευτεί την απουσία του Μιλτιάδη και να τους αλλάξει γνώμη; Η Ανέτ εκβιάζει τον Δούκα ότι θ’ αποκαλύψει την αλήθεια για τον φόνο του Θέμελη, ζητώντας συγκεκριμένο αντάλλαγμα. Πώς θα ξεγλιστρήσει αυτή τη φορά ο Δούκας, όταν καταλάβει ότι η Ανέτ ετοιμάζεται να πραγματοποιήσει την απειλή της;

O Κωνσταντής αποκαλύπτει στον Νικηφόρο ποιος σκότωσε τον Γιάννο 

Ο χορός των αποκαλύψεων όσο προχωράμε προς το φετινό φινάλε της σειράς συνεχίζεται. Ο Νικηφόρος θα βρεθεί προ εκπλήξεως όταν ο Κωνσταντής του αποκαλύπτει τι έγινε την ημέρα του θανάτου του Γιάννου. 

Ότι δηλαδή ο ίδιος, ο Μελέτης και ο Δούκας σκότωσαν τον Γιάννο και το έκαναν στη συνέχεια να φανεί ως αυτοκτονία. 

 

 

Ο Νικηφόρος χάνει την γη κάτω από τα πόδια του, δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που συνέβη και τα δύο αδέρφια έρχονται σε μία πάρα πολύ μεγάλη ρήξη. 

Βέβαια ο Κωνσταντής χρησιμοποιει το άλλοθι του ότι νόμιζαν ότι ο Γιάννος σκότωσε τον αδερφό τους, τον Σέργιο Σεβαστό. 

Τι θα συμβεί με τον Λάμπρο και τον Μιλτιάδη; Θα μάθουν τι πραγματικά συνέβη με το θάνατο του Γιάννου; 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ