Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα προσφέρει κίνητρο, έμπνευση και το απαραίτητο θάρρος να κάνουμε δύσκολα πράγματα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η πολύ δυνατή Νέα Σελήνη στον Ταύρο μας υπενθυμίζει τις ικανότητες μας και πόσα πολλά μπορούμε να καταφέρουμε αν συγκεκριμενοποιήσουμε στο μυαλό μας αυτά που θέλουμε να επιτύχουμε, οργανώσουμε την προσπάθεια μας και δουλέψουμε σκληρά. Παράλληλα με τη Νέα Σελήνη σχηματίζεται το εξάγωνο του Άρη από τον Καρκίνο με τον Ουρανό, επίσης στον Ταύρο, δίνοντας μια διάσταση ξαφνικού και απρόσμενου στην ημέρα.

Η όψη αυτή είναι θετική αν θέλουμε να κάνουμε αλλαγές στη ζωή μας και στον τρόπο δράση μας. 

ΚΡΙΟΣ

Η Νέα Σελήνη στον Ταύρο είναι η κύρια επιρροή της ημέρας, η οποία φωτίζει τον τομέα των οικονομικών στο Ηλιακό σας ωροσκόπιο αγαπητοί μου Κριοί. Η επιρροή της Νέας Σελήνης είναι ιδιαίτερα έντονη στις δυο εβδομάδες που έπονται και για σας που έχετε γενέθλια στο τρίτο δεκαήμερο, θα μπορούσε να φανεί εξαιρετικά βοηθητική, προκειμένου να καταστρώσετε ένα ωφέλιμο πρόγραμμα σχεδίασης των οικονομικών σας, το οποίο θα σας επιτρέψει να χαμογελάσετε πλατιά από το καλοκαίρι και έπειτα.

ΤΑΥΡΟΣ

Χρόνια πολλά αγαπητοί μου Ταύροι που έχετε γενέθλια σήμερα! Το σύμπαν κοσμεί τα γενέθλια σας με μια υπέροχη Νέα Σελήνη στο ζώδιο σας, που αποτελεί πραγματικά ένα δώρο σ’ αυτά τα γενέθλια σας. Ένα νέο κεφάλαιο ανοίγει στη ζωή σας και τώρα πρέπει να σπείρετε τους σπόρους που θα σας δώσουν τους καρπούς που επιθυμείτε είτε στην προσωπική σας ζωή, είτε στα επαγγελματικά, είτε όπου έχετε ανάγκη για ένα νέο και εμπνευσμένο ξεκίνημα. Φυσικά η καλύτερη επένδυση που μπορείτε να κάνετε αυτή τη στιγμή είναι στον ίδιο σας τον εαυτό.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Η Νέα Σελήνη στο προηγούμενο από το δικό σας ζώδιο, του Ταύρου, σαφώς είναι η κύρια επιρροή σήμερα αγαπητοί μου Δίδυμοι. Πρόκειται για μια Νέα Σελήνη μέσα στον πιο μυστικό ψυχολογικό οίκο του ωροσκοπίου σας που έχει να κάνει με το τέλος των πραγμάτων, την ανάπαυση, την υγεία και τη θεραπεία.

Είναι η κατάλληλη επιρροή όπως καταλαβαίνετε για να μην «κάνετε» τίποτε! Τι είναι αυτό που σας ξεκουράζει περισσότερο; Τι σας ψυχαγωγεί; Πώς χαλαρώνετε; Όλα αυτά πρέπει να ψάξετε να βρείτε χωρίς υπερπροσπάθειες όμως. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ