Άγριες Μέλισσες: Η Ελένη θα συναντήσει τον Βόσκαρη μέσα στην φυλακή - Το σχέδιο της για να εξοντώσει τον Δούκα (βίντεο)

Όλα όσα θα συμβούν μέχρι το τέλος....

Συγκλονιστικό αναμένεται να είναι το αποψινό επεισόδιο των Άγριων Μελισσών, καθώς η σειρά πλησιάζει προς το φινάλε του δεύτερου κύκλου.

Κάποιες ιστορίες θα ολοκληρωθούν και κάποιοι ήρωες θα πεθάνουν κλείνοντας έτσι την παρουσία τους στο Διαφάνι.

Δευτέρα 10 Μαΐου
Ο Μιλτιάδης μετά τη σύγκρουση με τον Μελέτη, δείχνει να έχει χάσει τον έλεγχο. Πώς θα αντιδράσει; Ο Λάμπρος και η Βιολέτα φοβούνται μην επαναληφθούν τα παλιά και προσπαθούν να τον προστατεύσουν. Ο Βόσκαρης δεν μπορεί να δεχτεί την αποκάλυψη της Ευσεβίας.

Η απόφαση του δικαστηρίου αλλάζει τα πάντα και οι ζωές των αδερφών Σταμίρη αλλά και του Νικηφόρου δεν θα είναι πια ίδιες. Όσο ο Μιλτιάδης κινδυνεύει να βρεθεί ενώπιον του εισαγγελέα το ρήγμα ανάμεσα στον Κωνσταντή και τον Δούκα όλο και μεγαλώνει καθώς διαφωνεί με όσα κάνουν. Ο Αλέξης με τον Ανδρεάδη και τον Σπανό προσπαθούν να στριμώξουν τον Δούκα αλλά ο Μεγαρίτης τους παρακολουθεί στενά και μαθαίνει τα σχέδια τους έγκαιρα.

Το σχέδιο της Ελένης για εξόντωση του Δούκα 

Θα έχουμε τρομερές αποκαλύψεις και μεγάλα ξεκαθαρίσματα καθώς πλησιάζει το φινάλε της σειράς. Η Ελένη θα δεχτεί μήνυμα από τον Μάνο Βόσκαρη, ο οποίος της ζητά να συναντηθούν στη φυλακή. Αρχικά αμφιταλαντεύεται όμως τελικά θα πάει θα τον επισκεφτεί στη φυλακή και εκεί την περιμένει ένα τεράστιο σοκ. 

 Ο Βόσκαρης της λέει ότι ο πατέρας της ο Γιώργης Σταμίρης, δεν πέθανε από έμφραγμα, αλλά δολοφονήθηκε από τον Δούκα, με το ίδιο δηλητήριο που πέθανε και ο  Σωκράτης Θέμελης. Η Ελένη καταρρέει χάνει την γη κάτω από τα πόδια της. Δεν το αποκαλύπτει ούτε στις αδερφές της, αλλά ούτε και στον Λάμπρο και αρχίζει το σχέδιο εξόντωσης του Δούκα... 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ