Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η ημέρα έχει επικοινωνιακή χροιά, αλλά και μια «καρμική» διάσταση σε σχέση με τις πληροφορίες που μπορεί να μάθουμε

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη προχωρά στον Ταύρο, όπου και θα παραμείνει σε όλη τη διάρκεια της Δευτέρας και θα προετοιμάσει την αυριανή Νέα Σελήνη στο σταθερό και γήινο αυτό ζώδιο, μια όαση μέσα στην καρδιά του Μαΐου. Περισσότερα για την επιρροή της Νέας Σελήνης στο ζώδιο σας μπορείτε να διαβάσετε πατώντας εδώ.

Σήμερα όμως είναι έντονη η επιρροή της συνόδου του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) στους Διδύμους, δίνοντας στη μέρα μια επικοινωνιακή χροιά, αλλά και μια «καρμική» διάσταση σε σχέση με τις πληροφορίες που μπορεί να μάθουμε ή κάποιες συζητήσεις που μπορεί να κάνουμε και να επηρεάσουν τις αποφάσεις μας.

ΚΡΙΟΣ 

Προσπαθήστε να αξιοποιήστε στο έπακρο τη σημερινή μέρα, καθώς είναι από αυτές που πιο εύκολα θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και μέσω διαλόγου και επικοινωνίας με τους άλλους να αποκτήσετε μια πιο σφαιρική άποψη για όσα σας απασχολούν. Είναι μια θετική μέρα για να προωθήσετε τη δουλειά σας, να διαφημίσετε το έργο σας, να ασχοληθείτε περισσότερο με τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, να έχετε ευχάριστες συζητήσεις ή και πιο ανάλαφρη ατμόσφαιρα στον χώρο της δουλειάς.

ΤΑΥΡΟΣ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό (Κάρμα) της Σελήνης στους Διδύμους σε όλη τη διάρκεια της μέρας μπορεί να είναι πολύ βοηθητική για τα θέματα της επικοινωνίας, αρκεί να είστε πιο πρακτικοί στην προσέγγιση σας στα πράγματα, να βασίζεστε περισσότερο στο μυαλό και τη λογική σας και όχι σε υποκειμενικές απόψεις και ιδέες που είναι πολύ καλές για να είναι αληθινές. Ακόμη, είναι μια μέρα που μπορεί να σας απασχολήσουν οικονομικά ζητήματα.

ΔΙΔΥΜΟ

Η σύνοδος του Ερμή με τον Βόρειο Δεσμό της Σελήνης (Κάρμα) στο ζώδιο σας δίνει στη μέρα μια επικοινωνιακή χροιά, ενώ δεν αποκλείεται να μάθετε κάποια είδηση ή πληροφορία που να σας επηρεάσει σημαντικά. Από την άλλη, μπορεί σήμερα να γίνεται ένας χαμός στο μυαλό σας, να σκέφτεστε παράλληλα πολλά και διαφορετικά πράγματα και να μη βρίσκετε άκρη. Μην προσπαθήσετε να πιέσετε τον εαυτό σας όμως. 

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ