Το Hollywood τιμά την ημέρα της μητέρας: Ο χήρος John Travolta , ο χωρισμένος Ben Affleck την Jennifer, η Demi Moore την μανούλα της (φωτό)

Έστειλαν τρυφερά μηνύματα!

Την γιορτή της μητέρας τίμησαν τα διάσημα πρόσωπα του Hollywood που ανέβασαν φωτογραφίες στα social media και έστειλαν τρυφερά μηνύματα για τις γυναίκες που τους έφεραν στην ζωή, αλλά και για τις συζύγους και τις πρώην τους!

Στην Αμερική, όπως και στην Ελλάδα, η 9η Μαΐου είναι η ημέρα της μητέρας και οι celebrities δεν παρέλειψαν να ευχαριστήσουν τις μαμάδες αλλά και να μοιραστούν γλυκά στιγμιότυπα με τα δικά τους παιδιά.

Gigi και Bella Hadid

Χρόνια πολλά στην Yolanda Hadid είπαν τα δύο top models που μοιράστηκαν φωτογραφίες της πανέμορφης μαμά τους που ήταν επίσης μοντέλο στα νιάτα της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Παράλληλα η Bella ανέβασε και μια φωτογραφία αφιερωμένη σε όλες τις μαμάδες του κόσμου. Η σκέψη της είναι με εκείνες τις γυναίκες που «έχουν χάσει παιδιά, έχουν χάσει τις μητέρες τους, έχουν περίεργες σχέσεις με τις μαμάδες ή τα παιδιά τους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Bella ? (@bellahadid)

Η αδερφή της πάλι η Gigi που έγινε πρόσφατα μανούλα ανέβασε και μερικές φωτογραφίες με την κορούλα της Khai γράφοντας στο ποστ της ότι είναι «η μούσα της, η καλύτερή της φίλη, ο σκοπός της» ενώ ευχαρίστησε το μωράκι της που «φωτίζει τις μέρες τους».

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Gigi Hadid (@gigihadid)

Demi Moore

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

«Μητέρες και κόρες» έγραψε στην δική της ανάρτηση η ηθοποιός που μοιράστηκε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε μαζί με την μητέρα και τις τρεις της κόρες.

Ακόμα η Demi Moore ανέβασε μια φωτογραφία της μαμά της όταν εκείνη ήταν ακόμα μωρό και έγραψε μερικά λόγια για την δύσκολη σχέση που είχαν οι δύο γυναίκες.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Demi Moore (@demimoore)

«Τα τραύματα και ο πόνος μπήκαν στην μέση και την εμπόδισαν να γίνει η μητέρα που ήθελε να γίνει. Αλλά ξέρω ότι αυτό το αθώο πλάσμα δεν ήθελε να με απογοητεύσει, να απογοητεύσει τον εαυτό της. Αν θέλω να είμαι η μητέρα που θέλω για τις κόρες μου πρέπει να «κρατήσω» την μαμά μου με την ίδια ευγένεια και αγάπη που θα κρατούσα το δικό μου μωρό» έγραψε μεταξύ άλλων.

Goldie Hawn και Kate Hudson

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Goldie Hawn (@goldiehawn)

Η μαμά Goldie Hawn ανέβασε μια φωτογραφία εκείνης και της κόρης της Kate Hudson, μια με την δική της μητέρα αλλά και μια με την κόρη της και την οικογένειά της. 

Στα ποστ της έστειλε χρόνια πολλά ενώ για την αγαπημένη της κόρη έγραψε μεταξύ άλλων ότι «είσαι η καλύτερη κόρη και η πιο στοργική μητέρα, Σαγαπώ».

Ανάρτηση για την μαμά της έκανε όμως και η Kate Hudson που δημοσίευσε μια κοινή φωτογραφία τους στην οποία τις βλέπουμε να τσουγκρίζουν τα κοκτέιλ τους.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kate Hudson (@katehudson)

Ben Affleck

Ο ηθοποιός από μεριάς του είπε τα χρόνια πολλά στην πρώην σύζυγό και μητέρα των τριών παιδιών του Jennifer Garner.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ben Affleck (@benaffleck)

«Είμαι πολύ χαρούμενος που μοιραζόμαστε τα παιδιά μας. Οι πιο τυχεροί γονείς στον κόσμο. Σε ευχαριστώ για το καλό που κάνεις» έγραψε ο ηθοποιός.

John Travolta

Μια τρυφερή φωτογραφία στην οποία είναι ξαπλωμένος στο κρεβάτι μαζί με την σύζυγό του  Kelly Preston, που έφυγε από την ζωή, αλλά και τα παιδιά τους ανέβασε στο Instagram ο ηθοποιός.

«Έφερες στον κόσμο τρία από τα καλύτερα παιδιά που έχω γνωρίσει. Σε ευχαριστώ, σαγαπώ και μου λείπεις» έγραψε.

 Glenn Close

Μια φωτογραφία εκείνης και της κόρης της, αλλά και μια της μαμά της ανέβασε η ηθοποιός που έστειλε τις ευχές της στις μαμάδες.

Natalie Portman

Η ηθοποιός ευχήθηκε με την σειρά της στην δική της μανούλα με μια φωτογραφία στην οποία τις βλέπουμε με πλαστικές σακούλες στο κεφάλι. Όπως μαθαίνουμε από το ποστ της είχαν παέι να παρακολουθήσουν όπερα σε κάποιο υπαίθριο θέατρο όταν άρχισε να βρέχει.

Reese Witherspoon

«Happy Mothers Day» στην μαμά της Betty είπε και η ηθοποιός που δημοσίευσε μια όμορφη κοινή τοους φωτογραφία.

Kris Jenner

Η μαμά των Kardashian και Jenner ανέβασε μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε στο κρεβάτι περιτριγυρισμένη από τα αγαπημένα της παιδιά, με την ίδια να στέλνει τις ευχές της στις μαμάδες όλου του κόσμου.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kris Jenner (@krisjenner)

Jessica Alba

Ένα μεγάλο σαγαπώ στα τρία της παιδιά έστειλε μέσα από μια κοινή τους φωτογραφία η Jessica Alba.

Sylvester Stalone

«Χρόνια πολλά στην γυναίκα μου που μεγάλωσε τα καλύτερα παιδιά που μας φέρνουν χαρά κάθε μέρα» έγραψε στο ποστ του το οποίο συνόδευσε με μια φωτογραφία της γυναίκας του και των τριών κοριτσιών τους.

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ