68χρονη στην Πέλλα πέθανε λίγο μετά τη δεύτερη δόση του εμβολίου Pfizer - Φως στην υπόθεση θα δώσει η ιατροδικαστική εξέταση (βίντεο)

Θρίλερ με τον θάνατο 68χρονης.. 

Τη ζωή της έχασε μία 68χρονη γυναίκα στη Πέλλα μόλις μία ημέρα μετά τη δεύτερη δόση από το εμβόλιο της Pfizer.

Σύμφωνα με ό,τι μετέδωσε το OPEN, έφυγε από τη ζωή σχεδόν ένα 24ωρο αφού έκανε το εμβόλιο. Όπως αναφέρεται στο ρεπορτάζ, η 68χρονη μετέβη στις 4 Μαΐου στο Κέντρο Υγείας της Πέλλας, όπου της χορηγήθηκε η δεύτερη δόση του εμβολίου κατά του κορωνοϊού.

Ωστόσο, λίγες ώρες αργότερα, η γυναίκα άρχισε να νιώθει μία αδιαθεσία, παράλυση στα άκρα και έκανε εμετούς. Τα παιδιά της τη μετέφεραν στο νοσοκομείο και έπειτα από μία σειρά εξετάσεων στις οποίες υποβλήθηκε οι γιατροί της είπαν ότι επρόκειτο για παρενέργειες του εμβολίου και θα μπορούσε να επιστρέψει στο σπίτι της.

Ανέβασε πυρετό και διασωληνώθηκε

Οι συγγενείς της υποστηρίζουν πως οι γιατροί την καθησύχασαν ότι τα συμπτώματα που είχε ήταν παρενέργειες της δεύτερης δόσης του εμβολίου κατά του κορονοϊού και της έδωσαν εξιτήριο.

Οι γιατροί την διασωλήνωσαν στη ΜΕΘ, αλλά μετά από μισή ώρα πέθανε. Όπως αναφέρει η οικογένειά της η 68χρονη δεν είχε κάποιο υποκείμενο νόσημα και ήταν σε άριστη φυσική κατάσταση.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ