Από την μαμά πήρε την ομορφιά η Τζένη Μπαλατσινού: Η φωτό από το παρελθόν και το τρυφερό μήνυμα - Η ομοιότητά τους απίστευτη!

 «Μάνα είναι η πατρίδα που όλοι επιστρέφουμε»

Από την μαμά της πήρε την ομορφιά της η Τζένη Μπαλατσινού που δημοσίευσε στο Instagram μια παλιά φωτογραφία με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας.

Ειδικότερα η επιχειρηματίας και πρώην μοντέλο ανέβασε στα social media μια ασπρόμαυρη εικόνα στην οποία βλέπουμε την μητέρα της, Σόνιας Χριστοδούλου.

Φορά ένα φόρεμα με ένα λουλούδι στο πέτο ενώ στα χέρια της εκτός από την τσάντα της κρατάει και τα λευκά της γάντια.

«Μαμά μου! Μάνα είναι η πατρίδα που όλοι επιστρέφουμε.. Χρόνια Πολλά σε όλες τις μητέρες!» ήταν το μήνυμα με το οποίο συνόδευσε την φωτογραφία η σύζυγος του Βασίλη Κικίλια που είναι ίδια με την μαμά της. Ειδικά στο βλέμμα οι δύο γυναίκες μοιάζουν πάρα πολύ.

Σημειώνεται ότι και η Τζένη Μπαλατσινού με την σειρά της έχει γίνει μανούλα 4 υπέροχων παιδιών. Από τον γάμο της με τον Πέτρο Κωστόπουλο έχει αποκτήσει  την 23χρονη Αμαλία, την 22χρονη Αλεξάνδρα και τον 13χρονο Μάξιμο.

Πριν λίγους μήνες έφερε στον κόσμο και τον Κικίλια Junior, τον μικρό Παναγιώτη – Αντώνιο που είναι ο καρπός του έρωτά της με τον υπουργό Υγείας.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ