Ελένη Μενεγάκη: Το τρυφερό μήνυμα και οι φωτό για την Γιορτή της Μητέρας - «Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ»

«Της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε!»

Μια πολύ τρυφερή ανάρτηση με αφορμή την Γιορτή της Μητέρας έκανε η Ελένη Μενεγάκη που δημοσίευσε παράλληλα και ορισμένες οικογενειακές φωτογραφίες.

Η γνωστή παρουσιάστρια θέλησε να ευχηθεί στις μαμάδες όλου του κόσμου, στις «μανούλες της καρδιάς, τις μανούλες της κοιλιάς» όπως έγραψε χαρακτηριστικά!

Συνόδευσε δε το ποστ της στο Instagram με φωτογραφίες εκείνης και των τεσσάρων παιδιών της, αλλά και της δικής της μητέρας.

Instagram/elenimenegaki

Υπενθυμίζεται ότι η Ελένη Μενεγάκη έχει αποκτήσει τον Άγγελο (18 ετών), την Λάουρα (16 ετών) και την Βαλέρια (13 ετών) από τον γάμο της με τον Γιάννη Λάτσιο , ενώ έχει ακόμα ένα κοριτσάκι την 6χρονη Μαρίνα με τον Ματέο Παντζόπουλο.

Instagram/elenimenegaki

Instagram/elenimenegaki

«Την μαμά μου την χόρτασα στα σ αγαπώ μαμά .... της το έλεγα 100 φορές την μέρα κι εκείνη πάντα γελούσε! 

Όταν απέκτησα τα δικά μου παιδιά έκανα το ίδιο και σ εκείνα , 100 φορές την μέρα τους έλεγα ποσό πολύ τα αγαπώ ... ακόμα και τώρα που έχουν μεγαλώσει το ίδιο κάνω ... 

Αγάπη , αγάπη , αγάπη , μια μεγάλη αγκαλιά ... αυτό για εμενα είναι η μάνα με δυο λόγια ! Μανουλα μου ακόμα στο φωνάζω ... μαμα μου σ αγαπώ και σ ευχαριστώ που είσαι εσυ η μαμά μου ... σ ευχαριστώ που μου στάθηκες τόσο για να καταφέρω να αποκτήσω και να μεγαλώσω 4 υπέροχα παιδιά! 

Μανούλες όλου του κόσμου χρόνια πολλά ... μανούλες της καρδιάς ...μανούλες της κοιλιάς ! Γιατί η μάνα είναι πάντα μάνα !» έγραψε στην ανάρτησή της.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @elenimenegaki

Στην  εικόνα την βλέπουμε έγκυο με την κορούλα της να της φιλάει την φουσκωμένη της κοιλίτσα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ