Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Άγριες Μέλισσες - Αμαλία Καβάλη: Η πιο ανθρώπινη και συγκινητική ανάρτηση - εξομολόγηση καρδιάς για την σχέση της με το τσιγάρο & τα κιλά (φωτό)

«Λίγο ξέρω πως βρέθηκε αυτή η τρύπα στην ψυχή μου»

Μια ανάρτηση - εξομολόγηση καρδιάς έκανε η Αμαλία Καβάλη που αναφέρθηκε στο τσιγάρο και στο πώς η κακή της αυτή συνήθεια συνδέεται με την αυξομείωση στα κιλά της.

Ίσως να είναι το πιο ανθρώπινο και συγκινητικό ποστ αφού σε αυτό η «Ουρανία» από τις Άγριες Μέλισσες περιγράφει πώς έχει προσπαθήσει να το κόψει πολλές φορές και γράφει μεταξύ άλλων ότι «δεν ξανάρχιζα το κάπνισμα μόνο γιατί πάθαινα μια συναισθηματική κρίση, κουραζόμουν να προσπαθώ για την ωραία μου εικόνα».

 

 

Ειδικότερα ανάρτησε μια τωρινή της φωτογραφία στην οποία κρατάει ένα τσιγάρο στο χέρι αλλά και μια δεύτερη που είναι κοριτσάκι ακόμα και παριστάνει ότι καπνίζει.

 

Στο δυνατό μήνυμά της, η ηθοποιός έγραψε χαρακτηριστικά:

«Λίγο ξέρω πως βρέθηκε αυτή η τρύπα στην ψυχή μου που από έφηβη στουμπώνω με τσιγάρο και αλκοόλ. Θες για να την ηρεμήσω, θες για να τη γεμίσω, θες για να την καπνίσω να βγει έξω να τη δω τι είναι... για όλα αυτά το χέρι μου ποτε δεν ήταν μοναχό χωρίς τσιγάρο. Και ήδη 4 φορές το έχω κόψει και 3 το ξαναρχισα- πάντα κάποια στιγμή που το μέσα μου αντάριαζε.

Όμως πέρυσι πρώτη φορά κατάλαβα κάτι ακόμα.

Πάντα όταν το έκοβα έπαιρνα κιλά. Έφτανα από τα 53 στα 60. Κι οσο και αν προσπαθούσα ακόμα κιαν είχαν περάσει δυο χρόνια από το κόψιμο ο δείκτης της ζυγαριάς σταμάταγε σαν πεισμωμενο άλογο στα 57,5. Και μια χαρα κούκλα είμαι στα 60 κιλά, αλλα έλα που είμαι ηθοποιος και οι φίλοι μου επισήμαιναν πως δεν είμαι «στην καλή μου φάση» .

Δεν ξανάρχιζα το κάπνισμα μόνο γιατί πάθαινα μια συναισθηματική κρίση, κουραζόμουν να προσπαθώ για την ωραία μου εικόνα. Με το που το ξεκίναγα ξανά σε ένα χρόνο πάλι 53 κιλά ήμουν. Ήμουν σε καλή φάση. Αισθανόμουν όμορφη. Έτοιμη.

Στις έρευνες φαίνεται πως οι γυναίκες δεν κόβουν το κάπνισμα ή το ξεκινούν ξανά για τα κιλά.
Προχτές ανέβηκα στη ζυγαριά... 60.
Δεν καπνίζω όμως
Λεω να προσπαθήσω να βαφτίσω αυτό
«Είμαι στην καλή μου φάση»

Pics taken by @catniar
And @elisavet_k_k_».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ