Αέρινο πουκάμισο, ανδρόγυνο παντελόνι και πέδιλο: Το chic look από την ντουλάπα των supermodels που μπορείς εύκολα να αντιγράψεις (φωτό)

Μας δίνουν ιδέες

Τα  supermodels Rosie Huntington και Kendall Jenner φόρεσαν τον πιο κομψό συνδυασμό της Άνοιξης και εμείς μπορούμε εύκολα να τις αντιγράψουμε

Τα μοντέλα και οι celebrities επιλέγουν πάντα τις τελευταίες τάσεις της μόδας και έτσι συχνά μας δίνουν ιδέες για το δικό μας ντύσιμο.

Αυτό συνέβη και τώρα με τις δύο διάσημες κυρίες που «τίμησαν» το brand της Mary-Kate και της Ashley Olsen.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Rosie HW (@rosiehw)

 

Τόσο η Rosie, όσο και η Kendall επέλεξαν ένα μπεζ παντελόνι σε ανδρόγυνο στυλ το οποίο συνδύασαν με λευκό, φαρδύ πουκάμισο από το Row και επίσης λευκό t-shirt.

Photo: Instagram/rosiehw

 

 

«Ποιος χρειάζεται prints όταν έχεις μια παλέτα στα χρώματα του μπισκότου και της βρώμης» θα σημειώσει η βρετανική Vogue για το look των δύο μοντέλων.

Μια λεπτή μαύρη ζώνη τόνιζε την μέση τους ενώ και τα δύο to models είχαν συνδυάσει το κομψό σύνολό τους με χαμηλοτάκουνα πέδιλα.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kendall (@kendalljvibess)

 

Πρόκειται για έναν εύκολο συνδυασμό  καθώς οι περισσότερες από εμάς έχουμε στην ντουλάπα μας ένα λευκό φανελάκι και ένα πουκάμισο.

Και αν όχι μπορούμε κάλλιστα να κάνουμε μια επίσκεψη στην ντουλάπα του συντρόφου ή του αδελφού και να τους «κλέψουμε» ένα.

Όσο για το παντελόνι είναι ένα σχέδιο που θα βρει κανείς εύκολα στην αγορά και σίγουρα σε πολύ πιο φιλική τιμή από αυτή που τον βρήκαν η Kendall και η Rosie

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ