Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Προσοχή στις υπερβολές και στις ερωτικές μας επιλογές - Αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία στα έξοδα

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Το Σαββατοκύριακο είναι πλούσιο σε όψεις, καθώς η Αφροδίτη το Σάββατο σχηματίζει τετράγωνο από την τελευταία μοίρα του Ταύρου με τον Δία στον Υδροχόο.

Η όψη αυτή αν και θεωρείται δυσαρμονική, ακριβώς επειδή συνδέει δυο «ευεργέτες» πλανήτες της παραδοσιακής αστρολογίας είναι εξαιρετική για να διασκεδάσουμε, να είμαστε πιο χαλαροί όχι όμως και να έχουμε ένα ιδιαίτερα απαιτητικό πρόγραμμα υποχρεώσεων και δουλειάς, διότι η τάση είναι να τεμπελιάζουμε λίγο.

Ωραία όψη για γνωριμίες, επαφές με φίλους και γνωστούς, αλλά θέλει προσοχή στις υπερβολές, κυρίως σε γευστικούς πειρασμούς και γλυκά (είναι η όψη που καταστρέφει τις δίαιτες…), αλλά και γενικότερα υπερβολές και στο ποτό ή σε ό,τι μας δίνει ευχαρίστηση. Ο κανόνας του μέτρου είναι επιβεβλημένος με αυτή την όψη.

Επίσης, θέλει προσοχή και στις ερωτικές μας επιλογές, διότι η τάση είναι να ενθουσιαζόμαστε, να δίνουμε και να παίρνουμε υποσχέσεις, πιθανώς χωρίς αντίκρισμα. Αυτοσυγκράτηση και πειθαρχία θέλει και στα έξοδα και κυρίως στις αγορές μας γιατί τείνουμε να είμαστε υπέρ το δέον καταναλωτικοί.

Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους όπου θα περάσει και το υπόλοιπο του μήνα. Παράλληλα η Σελήνη θα βρίσκεται στον Κριό και τις δυο ημέρες ευνοώντας περισσότερο τη δράση, την επικοινωνία, τις εξωτερικές δραστηριότητες.

Νωρίς το πρωί του Σαββάτου το τετράγωνο με τον Άρη μπορεί να μας κάνει κάπως πιο βιαστικούς ή να παίρνουμε τα πράγματα πολύ προσωπικά. Κριοί, Ζυγοί, Καρκίνοι και Αιγόκεροι με γενέθλια στο τέλος του πρώτου δεκαημέρου να είστε προσεκτικοί τόσο στην υγεία όσο και στις σχέσεις σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στους Διδύμους, όπου και θα παραμείνει μέχρι τις αρχές Ιουνίου, ευνοώντας κυρίως τα ζώδια του αέρα σε ερωτικά και οικονομικά, δηλαδή Διδύμους, Ζυγούς και Υδροχόους.

Αν θέλετε να μάθετε πώς θα επηρεάσει το ζώδιο ή τον ωροσκόπο σας η Αφροδίτη από τους Διδύμους πατήστε εδώ.

ΚΡΙΟΣ

Σε όλη τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου η Σελήνη θα παραμείνει στο ζώδιο σας, κάνοντας σας λίγο ευαίσθητους από τη μια, αλλά και πολύ πρόθυμους να κινηθείτε, να βγείτε, να επικοινωνήσετε. Το Σάββατο το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία ενώ είναι μια απολαυστική όψη για να δείτε φίλους, να κανονίσετε μια έξοδο, γενικώς να κάνετε μια βόλτα στα μαγαζιά, κάτι που σας έχει λείψει πολύ, μπορεί να είναι σούπερ καταστροφική για το πορτοφόλι σας αν δεν μαζέψετε λίγο τα χέρια σας και κυρίως τις κάρτες σας. Οι υπερβολές είναι μέσα στο πρόγραμμα με το δίδυμο Αφροδίτης-Δία σε κόντρα όψη. Δεν το συζητάμε για διατροφές και πειθαρχία. Θα χρειαστεί να ορθώσετε τη θέληση σας για να αποφύγετε να χαλάσετε το πρόγραμμα σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη περνά στους φιλικούς σας Διδύμους και σας κάνει ακόμη πιο περίεργους στην εξερεύνηση της διασκέδασης, αλλά και λίγο πιο προκλητικούς απέναντι στους άλλους.

ΤΑΥΡΟΣ

Με τη Σελήνη στον Κριό το πιθανότερο είναι ότι θα προτιμούσατε να είστε πιο χαλαροί κι όχι να τρέχετε να ανταποκριθείτε σε υποχρεώσεις αυτό το Σαββατοκύριακο. Το τετράγωνο όμως της Αφροδίτης, πριν αποχωρήσει από το ζώδιο σας, με τον Δία στον Υδροχόο σας τις υπενθυμίζει, όπως όμως σας υπενθυμίζει και τις ευκαιρίες στον επαγγελματικό τομέα. Ενδεχομένως να έχετε κάποιες συζητήσεις για το μέλλον της δουλειάς ή της καριέρας σας λοιπόν. Παρόλα αυτά δεν πρέπει να παραμερίζετε τις ανάγκες σας για ξεκούραση και φροντίδα του εαυτού σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη αποχωρίζεται το ζώδιο σας και περνά στους Διδύμους. Από αυτή τη θέση θα σας βοηθήσει καταρχάς να ξεχωρίσετε κάποια πράγματα που αφορούν σε νέες γνωριμίες, τις οποίες πιθανώς είχατε κάνει το προηγούμενο διάστημα και να κατασταλάξετε ποια σας ενδιαφέρει περισσότερο. Από την άλλη θα τονώσει τον τομέα των οικονομικών.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Ένα πολύ ωραίο και διαφορετικό Σαββατοκύριακο ξετυλίγεται μπροστά σας και καλά θα κάνετε να το εκμεταλλευτείτε από κάθε άποψη κάνοντας πράγματα που σας ικανοποιούν, σας ψυχαγωγούν και σας προσφέρουν την ποικιλία ερεθισμάτων, που χρειάζεται το ζώδιο ή ο ωροσκόπος σας για να είναι χαρούμενος! Η Σελήνη στον Κριό ωθεί το ενδιαφέρον στους φίλους, τους συνεργάτες, τους στόχους σας. Το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Δία το Σάββατο σας υπενθυμίζει τις ωραίες πλευρές της ζωής που ξέρετε να απολαμβάνετε. Απλά μην περιμένετε στον καναπέ να έρθουν να σας βρουν. Δημιουργήστε τις μόνες-οι σας. Την Κυριακή η Αφροδίτη παίρνει θέση στο ζώδιο σας ενεργοποιώντας την γοητευτική σας πλευρά και βοηθώντας να έχετε καλύτερες εξελίξεις και στον έρωτα, αλλά και στα οικονομικά.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ