Ζάκυνθος: 10 σφαίρες στο κεφάλι δέχθηκε ο άτυχος επιχειρηματίας - Άφαντοι οι δράστες (φωτό)

Οι δράστες φαίνεται να έβαλαν φωτιά στο αυτοκίνητο με το οποίο διέφυγαν...

Σοκαρισμένη παραμένει η τοπική κοινωνία της Ζακύνθου από την εν ψυχρώ δολοφονία που σημειώθηκε σήμερα το μεσημέρι στο νησί με θύμα έναν 54χρονο επιχειρηματία (Δ.Κ.), ο οποίος πριν από λίγους μήνες είχε γλιτώσει από δολοφονική ενέδρα εναντίον του, στην οποία ωστόσο έχασε τη ζωή της η 37χρονη σύζυγός του.

Όλα συνέβησαν το μεσημέρι της Παρασκευής ενώ, ο άτυχος άνδρας βρισκόταν μέσα στο γραφείο πληροφορικής και ευρωπαϊκών προγραμμάτων του νησιού στη συμβολή των οδών Φιλικών και Κολυβά, στην Ζάκυνθο.

Δολοφονία Ζάκυνθος

Από τη δολοφονική επίθεση τραυματίστηκε και ο ένας από τους δύο ιδιοκτήτες του γραφείου, ο οποίος πλέον νοσηλεύεται στο Νοσοκομείο Ζακύνθου, δίχως ωστόσο να βρίσκεται σε κίνδυνο η ζωή του.

Ο τρόπος που δολοφονήθηκε ο άτυχος άντρας, οδηγεί τις αρχές στο συμπέρασμα πως οι εκτελεστές του επιχειρηματία από το τον Άγιο Σώστη είχαν μόνο ένα σκοπό. Να μην τον αφήσουν να ζήσει. Όπως αναφέρει το zantereport.gr, ο 54χρονος δέχτηκε δέκα σφαίρες κυρίως στο κεφάλι και τον κορμό. Από το σημείο, οι άντρες της Αστυνομικής Διεύθυνσης Ζακύνθου περισυνέλλεξαν συνολικά 28 κάλυκες.

Δολοφονία Ζάκυνθος

Διέφυγαν με σκάφος οι δράστες - Βρέθηκε το όπλο του φονικού και το αυτοκίνητο των εκτελεστών

Το μεσημέρι της ίδιας ημέρας βρέθηκε σε ερημική τοποθεσία το αυτοκίνητο των δραστών της δολοφονίας στη Ζάκυνθο και το όπλο που χρησιμοποίησαν για να εκτελέσουν τον τον 54χρονο επιχειρηματία.

Δολοφονία Ζάκυνθος

Το αυτοκίνητο μάρκας Fiat Panda και χρώματος ασημί βρέθηκε καμένο πίσω από το νεκροταφείο στην περιοχή Αμπελόκηποι. Στο εσωτερικό του βρέθηκε το καλάσνικοφ που χρησιμοποιήθηκε για τη δολοφονία. Σύμφωνα με το imerazante.gr, οι δράστες αφού εγκατέλειψαν το ΙΧ διέφυγαν από το νησί με σκάφος και γι’ αυτό στις έρευνες συμμετέχει και το Λιμενικό.

Στη Ζάκυνθο πάει και κλιμάκιο του τμήματος δίωξης εγκλημάτων κατά ζωής της διεύθυνσης ασφάλειας Αττικής, όπως είχε πάει και πέρσι στη δολοφονία της γυναίκας του σημερινού θύματος

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ