Viral το βίντεο με το ηλεκτρονικό φλερτ του Matthew Perry σε 19χρονη ξανθιά καλλονή - Τη ρωτούσε "Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου";

Μπελάδες για τον πρωταγωνιστή της σειράς "Τα φιλαράκια"

Μία νεαρή χρήστης του TikTok έγινε viral όταν έδωσε στη δημοσιότητα μία ιδιωτική κλήση στο FaceTime στην οποία συνομιλεί με τον ηθοποιό Μάθιου Πέρι.

Όπως η ίδια είπε δημοσίευσε το βίντεο με τη συνομιλία που έγινε όταν εκείνη ήταν 19 ετών για να αποκαλύψει πώς οι ηλικιωμένοι άνδρες στο Χόλιγουντ «εκμεταλλεύονται» νεότερες γυναίκες σε εφαρμογές γνωριμιών.

«Πολλοί άνθρωποι έλεγαν ότι είμαι επιθετική  και μικροπρεπής και αυτό  με έκανε να νιώθω άσχημα, αλλά ταυτόχρονα, αισθάνομαι ότι πολλοί τύποι στο Χόλιγουντ μιλούν σε όλα αυτά τα νεαρά κορίτσια και  αυτό είναι κάτι που νομίζω ότι πρέπει να γνωρίζουν πολλοί άνθρωποι », είπε η 20χρονη σήμερα  Kate Haralson , στο Page Six

H Haralson είπε ότι άρχισε να συνομιλεί με τον 51χρονο σήμερα πρωταγωνιστή της σειράς "Τα φιλαράκια" τον περασμένο Μάιο, όταν εκείνη ήταν 19 ετών.

Είπε ότι ο Πέρι της ζήτησε  να μετακινήσουν τις συνομιλίες τους από το Raya στο FaceTime σχεδόν αμέσως μετά το ταίριασμα.

Η 20χρονη σήμερα Personal Assistant είπε ότι συνομιλεί και με άλλους διάσημους στις εφαρμογές αλλά ποτέ με τόσο μεγαλύτερους άντρες.

Επέλεξε να μιλήσει με τον Πέρι, παρότι δεν είχε δει ούτε ένα επεισόδιο της σειράς "Τα φιλαράκια" γιατί σκέφτηκε: "Ω, αυτό θα ήταν αστείο".

Η Haralson, μοιράστηκε το βίντεο με την λεζάντα: «Όταν ταιριάζεις με τον Μάθιου Πέρι ως αστείο σε μια εφαρμογή γνωριμιών και σου κάνει facetime και παίζει μαζί σου το παιχνίδι των 20 ερωτήσεων».

Στο βίντεο των 16 δευτερολέπτων, ο Μάθιου Πέρι φαίνεται να χαμογελά καθώς ρωτά το πιθανό ραντεβού του: «Παίζεις πάντα με τα μαλλιά σου τόσο πολύ;» με εκείνη να απαντά: «Υποθέτω».

 Όπως ανέφερε, η ίδια κάποια στιγμή ο ηθοποιός την ρώτησε: «Είμαι τόσο μεγάλος όσο ο μπαμπάς σου;».

Η κοπέλα τότε του απάντησε ότι ήταν περίπου ένα χρόνο μεγαλύτερος από τον πατέρα της, κάτι που τον έκανε να γελάσει και την ίδια να νιώθει άβολα. «Δε νομίζω ότι το εννοούσε» ισχυρίστηκε.

«Έμοιαζε περίεργο να μιλάς με κάποιον στην ηλικία του μπαμπά σου και απλά δεν ήταν σωστό, ειδικά αφού ήξερε πόσο νέα ήμουν».

Η 20χρονη δήλωσε ότι συνομιλούσε με τον 51χρονο σταρ σε μία περίοδο που εκείνος είχε χωρίσει προσωρινά από την σημερινή αρραβωνιαστικιά του.

 Η Kate Haralson λέει ότι «εμπνεύστηκε» από την Νιβίν Τζέι, η οποία δημοσίευσε ένα βίντεο με τον Μπεκ Άφλεκ αυτή την εβδομάδα.

Ωστόσο, η Χάραλσον είπε ότι αποφάσισε να διαγράει το βίντεο επειδή πιστεύει ότι ο Μάθιου Πέρι είναι «καλός τύπος» και δήλωσε ότι δεν συναντήθηκε ποτέ αυτοπροσώπως, αν και ο ηθοποιός φέρεται να προσπάθησε. «Ίσως μια μέρα να κάνεις ένα τεστ κορωνοϊού και να έρθεις από εδώ» φέρεται να της είπε.

 

Ο 51χρονος Μάθιου Πέρι, πρόσφατα ανακοίνωσε τον αρραβώνα του με την 29χρονη Μόλι Χάρβιτζ

 

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ