Με πλατύ χαμόγελο & ανοιξιάτικη εμφάνιση η βασίλισσα Mαργαρίτα της Δανίας - Στο βασιλικό γιοτ με κόκκινο μαντό & ασορτί καπέλο (φώτο)

Η βασίλισσα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που βρέθηκε και πάλι στο Dannebrog, το βασιλικό σκάφος της , για να εγκαινιάσει την έναρξη της περιόδου ιστιοπλοΐας στο βασιλικό γιοτ που θα την μεταφέρει  στα Νησιά Φερόες και τη Γροιλανδία.

Με ένα πλατύ χαμόγελο στο πρόσωπο της η βασίλισσα Μαργαρίτα Β' της Δανίας επισκέφτηκε την Τρίτη , 4 Μαΐου 2021 τη ναυτική βάση Nyholm στην Κοπεγχάγη.

Det danske kongehus/Facebook

Η βασίλισσα δεν μπορούσε να κρύψει τη χαρά της που βρέθηκε και πάλι στο Dannebrog, το βασιλικό σκάφος της , για να εγκαινιάσει την έναρξη της περιόδου ιστιοπλοΐας στο βασιλικό γιοτ που θα την μεταφέρει  στα Νησιά Φερόες και τη Γροιλανδία.

Διότι πέρυσι η πανδημία του Covid-19 έγινε αιτία να ακυρωθούν οι επισκέψεις που κάνει η βασίλισσα της Δανίας. κάθε χρόνο δια θαλάσσης σε ορισμένες περιοχές του βασιλείου της.

Det danske kongehus/Facebook

Μια παράδοση που ξεκίνησε από τον παππού της , βασιλιά  Χριστιανό Ι΄ της Δανίας, ο οποίος έμεινε στο θρόνο από το 1912 έως το 1947.

Την παράδοση αυτή διέκοψε μόνο διέκοψε μόνο η γερμανική κατοχή κατά τη διάρκεια του Β 'Παγκοσμίου Πολέμου, αναφέρει η Paris Match

Det danske kongehus/Facebook

Για την περίσταση η βασίλισσα Μαργαρίτα φόρεσε μαύρο ταγιέρ, κόκκινο μαντό και ασορτί καπέλο.

Det danske kongehus/Facebook

Στα χέρια της κρατούσε ένα μπουκέτο με ανοιξιάτικα λουλούδια. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ