Η Madonna χεράκι- χεράκι με τον 27χρονο σύντροφο της - Είδαν ποδόσφαιρο - Το ματς του 15χρονου γιου της (φώτο-βίντεο)

Για την βόλτα στο γήπεδο η Μαντόνα επέλεξε μια σικ εμφάνιση με κρεμ παντελόνι ασορτί γιλέκο, μαύρο μπουφάν και τοπ, και μαύρο μεγάλο καπέλο

Σε αθλητικό mood μπήκε η Maddona την περασμένη Κυριακή .

Η 62χρονη σούπερ σταρ και ο 27χρονος χορευτής, σύντροφος της παρακολούθησαν μαζί έναν ποδοσφαιρικό αγώνα.

 

 

Πιο συγκεκριμένα η Madonna και ο φίλος της Ahlamalik Williams πανηγύρισαν για τα σκορ που πέτυχε στο γήπεδο ο 15χρονος γιος της διάσημης τραγουδίστριας, David Banda.

Η Madonna και ο κατά πολύ νεότερος σύντροφος της , φαίνεται ότι δεν έχουν καμία διάθεση να κρατούν κρυφό τον έρωτα τους.

Το ζευγάρι περπατούσε χέρι - χέρι, κάπνιζαν μαζί , και αστειεύονταν βλέποντας τον αγώνα.

 

 

Ο Ahlamalik φαίνεται ότι  έχει πολύ καλή και στενή σχέση με τον 15χρονο γιο της Μαντόνα, καθώς κάποια στιγμή εθεάθη να τον αγκαλιάζει.

Η Μαντόνα δημοσίευσε ένα βίντεο του γιου της να παίζει μπάλα, ενώ τον παρακολουθούν τα υπόλοιπα αδέρφια του- η 15χρονη Mercy James και τα δίδυμα Stelle και Estere, που είναι 8 ετών και τον Ahlamalik να την συνοδεύει με το τραγούδι «Come Alive». 

 

 

Η τραγουδίστρια της επιτυχίας "Vogue"  και ο Williams ο οποίος είναι μόλις τρία χρόνια μεγαλύτερος από την κόρη της Μαντόνα , Λούρδη, είναι μαζί εδώ και δύο χρόνια , αναφέρει το Page Six.

Με αφορμή τα γενέθλια του Ahlamalik την περασμένη εβδομάδα, η Μαντόνα δημοσίευσε σε βίντεο που δείχνει τρυφερά στιγμιότυπα του ζευγαριού, φωτογραφίες που τους δείχνουν να καπνίζουν μαριχουάνα και να φιλιούνται.

Στη λεζάντα έγραψε: «Χρόνια πολλά αγάπη μου... Σε ευχαριστώ που μου άνοιξες τα μάτια. Πώς να εξηγήσω τι νιώθω;». 

 

 

Για την βόλτα στο γήπεδο η Μαντόνα επέλεξε μια σικ εμφάνιση με κρεμ παντελόνι ασορτί γιλέκο, μαύρο μπουφάν και τοπ, και μαύρο μεγάλο καπέλο.

Ο Ahlamalik φόρεσε τζιν παντελόνι και μπουφάν, αθλητικά παπούτσια και t-shirt με στάμπες. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ