Σοκαριστική καταγγελία από νεαρή στη Νέα Σμύρνη - ''Με ακολουθούσε για 300 μέτρα με το μόριό του έξω, ευτυχώς που έκλεισα την πόρτα πίσω μου'' (βίντεο)

Η γυναίκα προχώρησε σε επώνυμη καταγγελία για σεξουαλική παρενόχληση που δέχτηκε από το νεαρό άνδρα το βράδυ της Τετάρτης... 

Νύχτα τρόμου για μια νεαρή κοπέλα στην Νέα Σμύρνη, καθώς όπως καταγγέλλει η ίδια ένας νεαρός την ακολούθησε για μεγάλη απόσταση έχοντας βγάλει έξω το μόριό του από το παντελόνι το βράδυ της Τετάρτης.

Η νεαρή γυναίκα ανέβασε στη σελίδα της στο Facebook τόσο βίντεο από κάμερα ασφαλείας όσο και φωτογραφίες του νεαρού άνδρα τον οποίο καταγγέλλει για σεξουαλική παρενόχληση.

Όλα έγιναν έξω από την πολυκατοικία που μένει στη Νέα Σμύρνη, κοντά στο σταθμό του τραμ στην Αιγαίου.

Στο βίντεο φαίνεται η κοπέλα να μπαίνει μέσα στην πολυκατοικία της και να κλείνει την κεντρική πόρτα καλά. Δευτερόλεπτα αργότερα, πλησιάζει ο νεαρός ο οποίος όπως φαίνεται στο βίντεο έχει έξω από το παντελόνι, το μόριό του. Φτάνει μέχρι την πόρτα, κοιτά προς τα μέσα και κάνει προσπάθεια να την ανοίξει. Αφού διαπιστώνει, ότι δεν μπορεί να εισέλθει στο κτίριο αποχωρεί.

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου"

"Χθες το βράδυ ο συγκεκριμένος τύπος με ακολούθησε για 300 μέτρα , από το τραμ Αιγαίου στη Νέα Σμύρνη μέχρι το σπίτι μου. Στο βίντεο φαίνεται ξεκάθαρα ότι έχει βγάλει το μόριο του καθώς έρχεται προς εμένα.

 

 

Τρέμω στην ιδέα του τι θα είχε γίνει αν δεν είχα ήδη τα κλειδιά στο χέρι μου και δεν είχα κλείσει καλά την πόρτα. Αν τον αναγνωρίσει κάποιος παρακαλώ να επικοινωνήσει μαζί μου. Έχει γίνει ήδη καταγγελία στο Α.Τ. Νέας Σμύρνης", αναφέρει στη σχετική ανάρτησή της στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook.

Δείτε στην ανάρτησή της, τη στιγμή που η έντρομη κοπέλα προλαβαίνει να μπει στο σπίτι της και να γλυτώνει από το νεαρό που την ακολουθεί παρά πόδας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ