Τα διάσημα χειροποίητα καφτάνια της Pipa Holt και η ιστορία τους - Το αγαπημένο ρούχο του καλοκαιριού στην πιο σικ εκδοχή του (φώτο)

Η πρώην στιλίστρια   της αγγλικής Vogue, στις χειροποίητες δημιουργίες της, ενσωματώνει μια διαχρονική μόδα, ένα όμορφο  παιχνίδι που περιστρέφεται από την αρχή, γύρω από τη μεξικάνικη χειροτεχνία

Η ετικέτα Pippa Holt είναι γνωστή στις κομψές κυρίες που αγαπούν τα καφτάνια.

Η πρώην στιλίσττρια  της αγγλικής Vogue, στις χειροποίητες  δημιουργίες της, ενσωματώνει μια διαχρονική μόδα, ένα όμορφο  παιχνίδι που περιστρέφεται από την αρχή, γύρω από τη μεξικάνικη χειροτεχνία

 

 

Οι θαυμάστριες των καφτανιών της δεν είναι λίγες . Το καφτάνι είναι το αγαπημένο ρούχο του καλοκαιριού καθώς είναι κομψή επιλογή για όλες τις ώρες και τα καφτάνια της Pippa Holt είναι πολύ ιδιαίτερα και μοναδικά.

 

 

Η Pipa Holt η 46χρονη  μητέρα τριών παιδιών τα τελευταία χρόνια έγινε διάσημη με το εμπορικό της σήμα που είναι αφιερωμένο στα καφτάνια.

 

 

 

 

Η ιστορία του είναι ένα ταξίδι ...

 

 

Το 2016, η πρώην στυλίτρια της αγγλικής  Vogue, που εργάστηκε για τη Vogue Australia και τους Times, πρέπει να μετακομίσει στο Τέξας, στο Χιούστον για να είμαστε ακριβείς.

 

 

 

 

Συνειδητοποιεί γρήγορα ότι η ντουλάπα της ως συντάκτριας μόδας, είναι απολύτως ακατάλληλη για τις μεγάλες θερμοκρασίες της πόλης.

 

 

Αμέσως, αυτή που πάντα ήθελε να δημιουργήσει ένα brand με καλοκαιρινά ρούχα, πήγε στο Μεξικό αναζητώντας έμπνευση

 

 

Ένα ταξίδι στο Μεξικό

Στο Μεξικό, κάνει τη δημιουργική συνάντηση της ζωής της:  Συναντά τους τεχνίτες του χωριού Oaxaca, με τους οποίους μοιράζεται ένα λεξιλόγιο γύρω από την παράδοση, την τεχνογνωσία και τον πολιτισμό.

 

 

Μαζί, δημιουργούν θησαυρούς από κομμάτια στα χρώματα του ουράνιου τόξου, όμορφα και ελαφριά φορέματα  από υφαντό βαμβάκι , χρωματισμένα με φυσικές βαφές, αναφέρει η γαλλική Vogue.

 

 

Έτσι, πίσω στις Ηνωμένες Πολιτείες, φορά τις πρώτες δημιουργίες της στους δρόμους, και οι μεγάλοι αγοραστές του κόσμου της μόδας την παρακαλούν να αναπτυχθεί σε μεγάλη κλίμακα.

 

 

Ένα χρόνο αργότερα, η Pippa Holt κυκλοφόρησε το διάσημο πια εμπορικό σήμα της.

 

 

 

 

Για την Pippa, όλα είναι θέμα φαντασίας, έμπνευσης και χιούμορ...

 

 

Εδώ, δεν υπάρχει βιβλίο τάσεων: στη "φαρέτρα"  της υπάρχουν διάσπαρτες εικόνες του Μεξικού και της Αυστραλίας, όμορφες παρουσιάσεις απλώνονται δίπλα στις γυαλιστερές σελίδες περιοδικών τα οποία εκτίμησαν τα ταλέντα της 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ