Ο Bill Gates, η Melinda και η... πρώην! Πήγαινε διακοπές μαζί της, της ζήτησε την άδεια για να παντρευτεί - Ποια είναι η Ann Winblad (φωτό & βίντεο)

Είχε κάνει συμφωνία με την γυναίκα του!

Μια ιδιόρρυθμη συμφωνία είχαν κάνει πριν παντρευτούν ο Bill Gates και η σύζυγός του με τον μεγιστάνα να μπορεί κάθε χρόνο να πηγαίνει διακοπές με την… πρώην!

Ο λόγος για την επιχειρηματία Ann Winblad με την οποία ο Gates έβγαινε πριν παντρευτεί την Melinda Gates το 1994. Μάλιστα ο συνιδρυτής της Microsoft είχε ζητήσει τότε από την Ann την άδεια για να κάνει πρόταση γάμου στην Melinda με την οποία ανακοίνωσαν τώρα ότι χωρίζουν.

Εκείνος και η Ann - που είναι πλέον παντρεμένη με έναν  ιδιωτικό ερευνητή -  είχαν γνωριστεί το 1984 σε ένα συνέδριο υπολογιστών και ξεκίνησαν να βγαίνουν «εικονικά ραντεβού» αφού δεν έμεναν στο ίδιο μέρος.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του περιοδικού Time το ζευγάρι είχε συμφωνήσει πριν παντρευτεί ότι ο δισεκατομμυριούχος θα μπορεί να κάνει διακοπές μαζί της για ένα Σαββατοκύριακο κάθε χρόνο.



Ο Walter Isaacson μάλιστα σε ένα αφιέρωμα που είχε κάνει για τον Gates στο Time το 1997 είχε γράψει ότι:

«Ακόμη και τώρα, ο Gates έχει συμφωνία με την γυναίκα του πως με την Winblad μπορούν να κρατούν ζωντανή την παράδοση των διακοπών… κάθε άνοιξη, όπως κάνουν εδώ και πάνω από μια δεκαετία, ο Gates περνά ένα ολόκληρο Σαββατοκύριακο με την Winblad στο εξοχικό της στη Βόρεια Καλιφόρνια, όπου οδηγούν αμαξάκια και κάνουν βόλτες στην παραλία». 

«Μοιραζόμαστε τις σκέψεις μας για τον κόσμο και τον εαυτό μας. Και θαυμάζουμε το πώς, δύο νέοι με μεγάλες φιλοδοξίες, ξεκίνησαν μια μεγάλη περιπέτεια στα περιθώρια μιας άγνωστης βιομηχανίας και πώς αυτό μας οδήγησε στο κέντρο ενός καταπληκτικού σύμπαντος» είχε πει από την μεριά της η Ann.

Μάλιστα ο δισεκατομμυριούχος σε συνέντευξή του στο περιοδικό το 1997 είχε αποκαλύψει ότι είχε συμβουλευτεί την πρώην του και είχε ζητήσει την έγκρισή της για να παντρευτεί την Melinda με την οποία έμεινε μαζί 27 χρόνια.

Δείτε επίσης: Διαζύγιο Μπιλ και Μελίντα Γκέιτς: Ιδιωτικά νησιά, βίλες, αυτοκίνητα & πολύτιμα έργα τέχνης - Πώς θα τα χωρίσουν

«Όταν σκεφτόμουν εάν θα έκανα πρόταση γάμου στη Melinda, τηλεφώνησα στην Annκαι ζήτησα την έγκρισή της» είχε πει τότε. Τότε η Ann του είχε δώσει το πράσινο φως λέγοντας για εκείνη ότι διαθέτει «πνευματικό σθένος».

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ