Η Meghan Markle τώρα και συγγραφέας: Έγραψε παιδικό βιβλίο, εμπνευσμένη από την σχέση του πρίγκιπα Harry με τον μικρό Archie (φωτό)

 Θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου!

Πίσω στις εποχές που έγραφε στο blog της γυρνάει η Meghan Markle που αναμένεται σύντομα να δημοσιεύσει το παιδικό βιβλίο που έγραψε.

Η Δούκισσα του Sussex εμπνεύστηκε από τον άντρα της πρίγκιπα Harry και τον γιο τους Archie και έγραψε το «The Bench», την εικονογράφηση του οποίου ανέλαβε ο καλλιτέχνης Christian Robinson.

Το βιβλίο της θα κυκλοφορήσει στις 8 Ιουνίου του 2021 και η ιστορία έχει να κάνει “με τον ιδιαίτερο δεσμό μεταξύ πατέρα και γιου”.

“"Αγγίζει την εξελισσόμενη σχέση μεταξύ πατεράδων και γιων και μας θυμίζει τους πολλούς τρόπους με τους οποίους η αγάπη μπορεί να διαμορφωθεί και να εκφραστεί σε μια σύγχρονη οικογένεια" είπε η Δούκισσα σύμφωνα με το Hello.

Το εξώφυλλο του βιβλίου της Meghan Markle

Βρείτε το στο Amazon.

Ακόμα η Meghan Markle πρόσθεσε ότι το “The Bench ξεκίνησε ως ένα ποίημα που έγραψα στον άντρα μου για την Γιορτή του Πατέρα. Αυτό το ποίημα έγινε αυτή η ιστορία και ο Christian το “έδεσε” με όμορφα αιθέρια illustrations που ζωγράφισε με νερομπογιές και τα οποία αιχμαλωτίζουν την ζεστασιά, την χαρά και την άνεση που περιγράφει την σχέση πατέρα - γιου σε όλα τα στάδια της ζωής”.

Ελπίδα της Δούκισσας είναι ότι το βιβλίο της “θα έχει τον ίδιο αντίκτυπο σε κάθε οικογένεια” όπως είχε και στην δική της.

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ