Ο Ben Affleck εκλιπαρεί νεαρή καλλονή στο Tik Tok να βγει ραντεβού μαζί του ενώ προσπαθεί να τα ξαναφτιάξει με την Jennifer Lopez (φωτό & βίντεο)

Το βίντεο που ανέβασε έγινε viral!

Μπορεί ο Ben Affleck να συναντήθηκε πρόσφατα με την πρώην του Jennifer Lopez στο Vax Live, στο οποίο συμμετείχαν και οι δύο και οι φήμες να τους θέλουν να περνούν χρόνο μαζί τις τελευταίες μέρες, ωστόσο ο ηθοποιός «ανοίγει» τα φτερά του και στα dating apps!

Μια χρήστης του Tik Tok με το όνομα Nivine Jay έγινε viral όταν ανέβασε στην πλατφόρμα ένα βίντεο στο οποίο έδειξε ένα απόσπασμα από το βίντεο που της έστειλε ο 48χρονος.

Εκείνη χρησιμοποιούσε την εφαρμογή Raya (κάτι σαν το Tinder) η οποία την έκανε match με τον γνωστό ηθοποιό. Φυσικά η κοπέλα νόμιζε ότι ήταν κάποιο ψεύτικο προφίλ και δεν αποδέχθηκε το αίτημα, έτσι εκείνος της έστειλε ένα μικρό κλιπ για να της πει ότι είναι όντως αυτός.

«Όταν  ταίριαξα με τον Ben Affleck στην Raya και νόμιζα ότι ήταν ψέμα με αποτέλεσμα να τον κάνω unmatched και να μου στείλει βίντεο στο Instagram» έγραψε η κοπέλα στην ανάρτηση που έκανε στο Tik Tok.

Όπως καταλαβαίνετε το ποστ της έγινε viral με το βίντεό της να συγκεντρώνει πάνω από 3 εκατ. views.

To Page Six είχε γράψει το 2019 ότι ο ηθοποιός έμπαινε σε εφαρμογές όπως η Rya - ένα app που χρησιμοποιούν αρκετοί celebrities - για να βρει ταίρι.

Μια πηγή είχε πει τότε στο μέσο ότι ο 48χρονος έψαχνε για μια σοβαρή σχέση και ότι δεν ήθελε να βγει με κάποια διάσημη. «Έχει τα παιδιά του και επικεντρώνεται στην δουλειά του αλλά είναι έτοιμος να ερωτευτεί και πάλι» είχε δηλώσει η πηγή. Τότε βέβαια ο ίδιος είχε αρνηθεί ότι χρησιμοποιεί ανάλογες εφαρμογές. 

Σημειώνεται ότι εκείνος και η πρώην γυναίκα του, η ηθοποιός Jennifer Garner (χώρισαν το 2015 μετά από 10 χρόνια γάμου) έχουν μαζί τρια παιδιά. Την 15χρονη Violet, την 12χρονη Seraphina και τον 9χρονο Samuel.

Το 2002 ο Ben Affleck ήταν αρραβωνιασμένος με την Jennifer Lopez με την οποία συναντήθηκε πρόσφατα στο Vax Live, ενώ πηγές λένε ότι οι δυό τους πέρασαν χρόνο μαζί στο Los Angeles, μετά τον χωρισμό της star με τον Alex Rodriguez.

Σύμφωνα με το Page Six τον είδαν να μπαίνει στο σπίτι της Lopez ενώ πληροφορίες λένε ότι την επισκέφτηκε τρεις φορές από όταν εκείνη γύρισε από τον Άγιο Δομίνικο, όπου και βρισκόταν για τα γυρίσματα της νέας της ταινίας. Πάντως οι πηγές ανέφεραν ακόμα ότι οι σχέσεις τους είναι «καθαρά φιλικές». 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ