25χρονη γέννησε 9δυμα - 5 κορίτσια και 4 αγόρια! Τα χαμόγελα της πολύτεκνης μανούλας (φωτο - βίντεο)

Απίστευτο κι'όμως αληθινό! 

H εγκυμοσύνη είναι από τις πιο όμορφες περιόδους στην ζωή μιας γυναίκας. Η μητέρα κουβαλάει για 9 μήνες στην κοιλιά της. το θαύμα της ζωής, το παιδί της. Όμως μερικές φορές αυτοί οι 9 μήνες δεν είναι και οι πιο ευχάριστοι. 

Είδικά αν κυοφορείς 9δυμα όπως μια 25χρονη γυναίκα από το Μαλί. Η Χαλμιά Σισέ, σοκαρίστηκε όταν έμαθε πως κουβαλάει 7 μωρά. Τελικά κατέληξε να γεννήσει δύο περισσότερα. 

Οι γιατροί της τον Μάρτιο δήλωσαν ότι χρειαζόταν ειδική φροντίδα και έτσι την έστειλαν στο Μαρόκο, όπου και γέννησε.

 

 

"Τα νεογέννητα (πέντε κορίτσια και τέσσερα αγόρια) και η μητέρα είναι όλοι τους καλά", ανέφερε σε ανακοίνωσή της η υπουργός Υγείας του Μαλί, Φάντα Σιμπί.

Une #malienne donne #naissance à neuf (9) #bébés dans une clinique au Maroc. L'information à été donné par la ministre...

Δημοσιεύτηκε από Mali24 στις Τρίτη, 4 Μαΐου 2021

Τα 9δυμα είναι εξαιρετικά σπάνια περίπτωση στην ιατρική και μερικές φορές μερικά από τα νεογέννητα μπορεί να μην επιβιώσουν αναφέρει το Αnadolu Agency. 

 

 

Tα μωρά γεννήθηκαν με καισαρική, αφού ο φυσιολογικός τοκετός ήταν πολύ επικίνδυνος και για την μητέρα και για αυτά. Τις επόμενες εβδομάδες η οικογένεια αναμένεται να επιστρέψει στο σπίτι της.

 

 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ