Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό & χαλαρό χαρακτήρα στην ημέρα μας

Τι μας επιφυλάσσουν τα άστρα για σήμερα; 

Η Σελήνη βρίσκεται ήδη στο ονειροπόλο και συναισθηματικό περιβάλλον των Ιχθύων από τα ξημερώματα κι ίσως είναι δύσκολο να είμαστε εντελώς συγκεντρωμένοι και να μη χάνεται λίγο το μυαλό μας σε διάφορα πράγματα που σκεφτόμαστε. Οι όψεις της είναι θετικές, καθώς σχηματίζει τρίγωνο με τον Άρη και εξάγωνο με τον Ουρανό δημιουργώντας τάση για απρόοπτες εξελίξεις, αλλά που στην πλειοψηφία τους έχουν θετικό χαρακτήρα.

Μια πιο ευγενική προσέγγιση απέναντι στους άλλους, είτε είναι οι άνθρωποι της οικογένειας, είτε της δουλειάς μας, είτε ακόμη κι αυτοί που έχουμε δοσοληψίες μαζί τους στην καθημερινότητα μας, μπορεί να δώσει ένα πιο γλυκό και χαλαρό χαρακτήρα στην ημέρα μας. 

ΚΡΙΟΣ

Ακόμη κι εσείς οι ενθουσιώδεις και εξωστρεφείς Κριοί χρειάζεστε κάποιες φορές λίγη ξεκούραση παραπάνω, αλλά όσο κι αν το επιθυμείτε σήμερα κάποιες υποχρεώσεις ή ανάγκες των άλλων θα παρεμβληθούν και ίσως να μην καταφέρετε να κλέψετε λίγο χρόνο χαλάρωσης. Από την άλλη, μπορεί να είναι κάποια επαγγελματικά ζητήματα που σας προκαλούν άγχος και αυτό να μην σας επιτρέπει ψυχολογικά να ξεκουραστείτε. Όμως έτσι δεν καταφέρνετε κάτι αφού με στρες είναι δύσκολη κι η χαλάρωση που επιδιώκετε. 

ΤΑΥΡΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς σε τρίγωνο με τον Άρη σας κάνει πιο ευαίσθητους και χρωματίζει τα λόγια σας με το συναίσθημα σας. Αυτό όσο όμορφο μπορεί να είναι σε μια προσωπική σχέση, τόσο μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες σε μια επαγγελματική ή σε επαφές με ανθρώπους που δεν γνωρίζετε. Επειδή τα λόγια σας μπορεί να βγαίνουν κάπως αφιλτράριστα σήμερα, προσέξτε πού απευθύνεστε και τι λέτε.

ΔΙΔΥΜΟΣ

Η Σελήνη στους Ιχθύς δίνει έμφαση στα θέματα της δουλειάς και της καριέρας ή στα θέματα του σπιτιού εξ αντανακλάσεως. Σίγουρα δεν είναι η πιο χαλαρή Σελήνη για το δικό σας ζώδιο και πάντα μπορεί να νιώθετε πιο αμήχανοι όταν οι άλλοι έχουν μια συναισθηματική υπερχείλιση, ενώ εσείς τουλάχιστον στα επαγγελματικά είστε πιο ψύχραιμοι. Από την άλλη, ίσως σήμερα σας αποκαλύπτεται κάτι που σας δίνει το απαραίτητο κομμάτι που έλειπε από το παζλ στα επαγγελματικά σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ