Άγριες Μέλισσες: Ο Μελέτης εκτός ελέγχου με τον Δούκα, τον απειλεί με όπλο - Ποιος θα σκοτώσει τον Αλέξη; (βίντεο)

Ανατρεπτικά τα επεισόδια...

Μετά από μιάμιση εβδομάδα είχε νέο επεισόδιο Άγριες Μέλισσες χθες κάτι που οι τηλεθεατές περίμεναν πως και πως. 

Και φυσικά εχθές η αναμονή μας ανταμείφθηκε με τον καλύτερο τρόπο με το καινούργιο επεισόδιο.

Τι θα δούμε όμως στα επόμενα επεισόδια; 

Τρίτη 4 Μαΐου - Επεισόδιο 133

Ο κόσμος του Μελέτη καταρρέει, μαθαίνοντας το αποτρόπαιο έγκλημα του Δούκα, όμως μια ακόμα αποκάλυψη θα τον συγκλονίσει. Ποια θα είναι η επόμενη κίνησή του; H Ανέτ καταρρακώνεται μόλις πληροφορείται τα άσχημα νέα. Στο μοδιστράδικο, οι γυναίκες βρίσκονται σε πυρετό εργασίας, ενώ η Ασημίνα αναλαμβάνει να βοηθήσει κι εκείνη στο νέο εγχείρημα της Ουρανίας. O Νικηφόρος παίρνει τον γιο του και φεύγει για τη Λάρισα, όμως, το εγχείρημά του δεν πάει όπως το υπολόγιζε.

Ο Μιλτιάδης προχωράει το σχέδιο εξαπάτησης του Δούκα, προκαλώντας την οργή του Λάμπρου. Ο Αλέξης έρχεται αντιμέτωπος με την Πηνελόπη. Θα καταφέρει ν’ αποσπάσει απ’ το στόμα της το ένοχο μυστικό; Μια άγρια συμπλοκή, στη μέση του χωριού, θα φέρει καινούρια αναστάτωση στο σπίτι των Σεβαστών.

Τετάρτη 5 Μαΐου - Επεισόδιο 134

Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο.

Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει. Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του.

Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

Πέμπτη 6 Μαΐου - Επεισόδιο 135

Ο Μιλτιάδης βάζει σε εφαρμογή το σχέδιό του και ο Δούκας, μαινόμενος, αποφασίζει να ανταποδώσει με τη βοήθεια του Μελέτη. Ο Κωνσταντής αρνείται να συμμετέχει σε αυτό που σχεδιάζουν και έρχεται σε σύγκρουση για πρώτη φορά με τον Μελέτη. Η Ασημίνα με τη Δρόσω έρχονται αντιμέτωπες με τον Νικηφόρο στο δικαστήριο για την επιμέλεια του Σέργιου.

Ο Νικηφόρος είναι σίγουρος για τη νίκη του, αντίθετα με την Ασημίνα που φοβάται πως το παρελθόν της Δρόσως θα λειτουργήσει εναντίον τους. Ποια θα είναι η απόφαση του δικαστηρίου;

Τα μέλη του Συνεταιρισμού και ο Λάμπρος φοβούνται για τα αντίποινα του Δούκα και ανησυχούν για τον Μιλτιάδη. Τι σχεδιάζει ο Μελέτης για να τον βγάλει απ’ τη μέση; Η Σοφούλα ανοίγει την καρδιά της στη μοναχή για όσα της συνέβησαν. Τι θα αποφασίσει; Θα επιστρέψει στους γονείς της;

 

 

Ποιος θα σκοτώσει τον Αλέξη

Σύμφωνα με το tv 24, η Πηνελόπη ανακαλύπτει την έρευνα που κάνει ο Αλέξης εναντίον του Δούκα και εκείνος ζητάει την βοήθειά της. Εκείνη του αποκαλύπτει: «Το μόνο που γνωρίζω είναι πως ο Θέμελης είχε βιάσει τη θεία μου της Ανέτ κι έτσι γεννήθηκε ο Μελέτης».

Αυτή η πληροφορία είναι αρκετή για τον Αλέξη ώστε να σιγουρευτεί πως ο Δούκας κρύβεται πίσω από τη δολοφονία του Θέμελη. Την ίδια ώρα, το μίσος του Αχιλλέα για τον Αλέξη και το αριστερό παρελθόν του μεγαλώνει και εκμεταλλευόμενος την κακή σχέση του εισαγγελέα με τον Μελέτη, βάζει τον τελευταίο να σκοτώσει τον Αλέξη!

Και εκείνος το κάνει χωρίς δεύτερη σκέψη μιας και ο Μεγαρίτης του έχει κάνει πλύση εγκεφάλου! Ωστόσο ο Μελέτης το βλέπει και σαν ευκαιρία να ελευθερωθεί από τον αντίπαλο που διεκδικεί την καρδιά της Πηνελόπης...

Τα δυσάρεστα νέα για τον θάνατο του Αλέξη Γραμματικού κάνουν τον γύρο του χωριού. Η Αγορίτσα μαθαίνει πρώτη τα άσχημα νέα και όταν επιστρέφει στο αρχοντικό των Σεβαστών το ανακοινώνει. Η Πηνελόπη σοκάρεται. «Δεν είναι δυνατόν! Μου λες ψέματα», φωνάζει και είναι έτοιμη να καταρρεύσει, ενώ η Ανέτ προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

«Τι συνέβη; Πες μας Αγορίτσα, θα μας σκάσεις», φωνάζει η Μυρσίνη, αλλά η γυναίκα δεν ξέρει κάτι άλλο να πει παρά μόνο ότι τον βρήκαν νεκρό και πως κάποιος τον σκότωσε! Η Πηνελόπη όταν ακούει αυτά τα λόγια τρέχει και κλείνεται στο δωμάτιό της! Θρηνεί τον Αλέξη στα αλήθεια!

Μπορεί να τον πρόδωσε, αλλά τον εκτίμησε από την πρώτη στιγμή και κατάλαβε πως ήταν ο μόνος που την αγάπησε αληθινά αγνοώντας το επίθετο της και την οικογένειά της! Όμως στο μυαλό της γυρίζει και η τελευταία τους συνάντηση, όπου εκείνος είχε ζητήσει τη βοήθειά της για την υπόθεση του Σωκράτη Θέμελη!

Όταν υποψιάζεται πως ο πατέρας της ίσως να κρύβεται πίσω από τον φόνο, τρελαίνεται και δεν ξέρει τι να κάνει! Όμως δεν έχει σκοπό να αφήσει ατιμώρητο τον θάνατο του πρώην άντρα της που παρά τα πρόβληματα και τα εμπόδια, αγάπησε ειλικρινά.

Να υπενθυμίσουμε πως όλα αυτά είναι παρα μόνο spoiler και δεν γνωρίζουμε αν θα συμβούν. Εξάλλου έχουμε συνηθίσει να μας εκπλήσσουν οι σεναριογράφοι Μελίνα Τσαμπάνη και Πέτρος Καλκόβαλης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ