Γενέθλια για τον σύζυγο της πριγκίπισσας Ευγενίας: Τρισευτυχισμένος πατέρας ο Jack Brooksbank, αγκαλιά με τον γιο τους (φωτό)

«Είσαι μοναδικός, Χρόνια Πολλά αγάπη μου»

Τα γενέθλιά του είχε στις 3 Μαΐου ο Jack Brooksbank, ο σύζυγος της πριγκίπισσας Ευγενίας που πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Με αφορμή την ξεχωριστή αυτή ημέρα η εγγονή της βασίλισσας Ελισάβετ μοιράστηκε στο Instagram ορισμένες φωτογραφίες του αγαπημένου της που έκλεισε χθες τα 35.

Σε δύο από τις εικόνες βλέπουμε τον τρισευτυχισμένο μπαμπά να κρατάει στην αγκαλιά του τον μικρό πρίγκιπα August Philip.

Photo: Instagram/princesseugenie

Στην τρίτη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η ξαδέρφη του πρίγκιπα Χάρι και του πρίγκιπα Ουίλιαμ βλέπουμε τον Jack Brooksbank γυρισμένο πλάτη να απολαυμβάνει την βόλτα του στον ανθισμένο κήπο της οικίας τους.

Photo: Instagram/princesseugenie

Το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 12 Οκτωβρίου 2018 στο παρεκκλήσι του Αγίου Γεωργίου στο Windsor και από τον Φλεβάρη πλέουν σε πελάγη ευτυχίας αφού τότε γεννήθηκε ο γιος τους.

«Είσαι μοναδικός, Χρόνια Πολλά αγάπη μου» έγραψε στην ανάρτησή της η κόρη του πρίγκιπα Άντριου και της Σάρα Φέργκιουσον.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ