Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Η μέρα έχει έναν και μόνο κίνδυνο: την υπερβολή - Αν προσέξουμε όλα θα πάνε καλά

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η αλλαγή ζωδιακής θέσης για τον Ερμή είναι η σημαντική «είδηση» της ημέρας, καθώς ο πλανήτης που στην αστρολογία συμβολίζει την επικοινωνία, την κίνηση, τις μετακινήσεις και τις επαφές μας περνά στο ζώδιο που αγαπά περισσότερο τους Διδύμους. Αυτό αν μη τι άλλο θα διευκολύνει την καθημερινότητα μας. 

ΚΡΙΟΣ

«Ανακαλύπτω και μαθαίνω» θα μπορούσε να είναι ο τίτλος για τη δική σας πρόβλεψη αγαπητοί μου Κριοί, καθώς ο Ερμής στους Διδύμους από σήμερα σας βγάζει εκτός σπιτιού και με διάθεση εξερεύνησης του περιβάλλοντος που ζείτε και κινείστε! Κάτω από την επιρροή του γίνεστε πιο περίεργοι, νιώθετε πιο έντονα την ανάγκη της επικοινωνίας και της επαφής και όπως θα διαπιστώσετε και στο άρθρο μου για τον Ερμή στους Διδύμους πατώντας εδώ, θα διευκολυνθείτε τόσο σε θέματα καθημερινότητας της δουλειάς σας, σε θέματα σπουδών, επικοινωνίας, διαπραγματεύσεων, ενώ θα είστε και πιο επινοητικοί στην προώθηση και τη διαφήμιση των ταλέντων σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Ο Ερμής αποχωρεί από το ζώδιο σας και το μυαλό σας ηρεμεί κάπως, καθώς κάθε μέρα τις προηγούμενες τρεις εβδομάδες μπορεί να σας κατέκλυζαν άπειρες ιδέες και δεν ξέρατε όμως ποια να ακολουθήσετε. Από τη νέα του θέση, όπως θα διαπιστώσετε και στο άρθρο μου για τον Ερμή στους Διδύμους πατώντας εδώ, θα δώσει περισσότερη πρακτικότητα στη σκέψη σας, θα βοηθήσει να οργανωθείτε καλύτερα, να γίνετε περισσότερο επιλεκτικοί και να οργανώσετε πιο αποτελεσματικά τον χρόνο σας στην καθημερινότητα. 

ΔΙΔΥΜΟ

Το να επιστρέφει ο κυβερνήτης του ζωδίου σας στο δικό σας ζώδιο μόνο θετικό μπορεί να είναι αγαπητοί μου Δίδυμοι, όπως θα διαπιστώσετε και στο άρθρο μου για τον Ερμή στους Διδύμους πατώντας εδώ. Εκεί λοιπόν που σας είχε κουράσει η στασιμότητα, δεν ξέρατε πώς και αν πρέπει να κάνετε σχέδια, έρχεται η μαγική μέρα που όλα θα αρχίσουν να κινούνται σε αστραπιαίους ρυθμούς, τουλάχιστον μέχρι το τέλος Μαΐου που θα γυρίσει σε φαινομενικά ανάδρομη πορεία στο ζώδιο σας.

Δείτε όλες τις προβλέψεις της Άσης Μπήλιου στο asibiliou.gr.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ