Πώς πέρασαν το Πάσχα τους οι celebrities: Με την οικογένεια της η Ντορέττα Παπαδημητρίου, με ένα γουρουνάκι ο Μάνος Βυνιχάκης (φωτό)

Άλλοι με τα παιδιά τους, άλλοι σε νησιά και άλλοι σε σπίτια φίλων!

 

Άλλοι με τις οικογένειές τους, άλλοι σε σπίτια φίλων και μερικοί κάνοντας καραντίνα στα νησιά. Οι celebrities - όπως και όλοι μας - πέρασαν φέτος ένα διαφορετικό Πάσχα.

Η Ντορέττα Παπαδημητρίου δημοσίευσε στο Instagram μια φωτογραφία από την οικογενειακή μάζωξη που έκαναν και είχαμε την ευκαιρία να δούμε τους δύο της γιους.

Στην εικόνα ο Διονύσης και ο Φίλιππος χαμογελούν στην κάμερα ενώ η γιαγιά τους (η μαμά της Ντορέττας Παπαδημητρίου» τους κρατά από τον ώμο.

Μαζί τους ήταν και η αδερφή της ηθοποιού, η Ελίνα που πριν από λίγο καιρό έφερε στον κόσμο το κοριτσάκι της.

«Καλό Πάσχα σε όλους ❤️Υγεία ,αγάπη,ευλογία,φως και με το καλό του χρόνου,όλοι μαζί ??#happyeaster #together #family #love» έγραψε στο ποστ της.

Ο makeup artist Μάνος Βυνιχάκης από την άλλη περνάει τις γιορτές στην μαγευτική Γαύδο, όπως μαρτυρούν οι τελευταίες αναρτήσεις του.

Σε μια από τις φωτογραφίες μάλιστα τον βλέπουμε αγκαλιά με ένα γουρουνάκι ενώ ο ίδιος γράφει στο ποστ:

«Χρόνια πολλά!!! ?Καλό Πάσχα!! ?Υγεία και αγάπη σε όλους! ❤️ #newbornpig #lovenature #love».

Η Ελένη Χατζίδου πάλι πέρασε το Πάσχα της μαζί με τον άντρα της Ετεοκλή Παύλου και την κορούλα τους Μελίτα.

 «Η οικογένεια Παύλου σας εύχεται Χριστός Ανέστη και του χρόνου με υγεία❤️?» έγραψε στην ανάρτηση που έκανε.

«Πιστεύετε ότι: Α) Χορεύω; Β) Μαζεύω μούσμουλα; Γ) Όλα τα παραπάνω; Χρόνια πολλά Χριστός Ανέστη!» έγραψε από μεριάς της, σε ανάρτηση που έκανε, η Ζέτα Μακρυπούλια.

Στην εικόνα - αν δεν το μαντέψατε ακόμα! -- την βλέπουμε να χορεύει κάτω από μια μουσμουλιά.

Ο Λάκης Γαβαλάς από την άλλη έστειλε τις ευχές του δίπλα από την πισίνα γράφοντας στην ανάρτηση του: «La classe nn si compera in farmacia..???? Happy easter✝️For my foreign friends… Today we’ve celebrated the Greek Orthodox Easter???✝️».

Σε άλλο του ποστ διαβάζουμε ότι η οικογενεια Διαμαντουλη τον προσκάλεσε στο όμορφο σπίτι της για να κάνουν μαζί γιορτές.

«Αγαπημενοι μου φιλοι σημερα ειναι ημέρα χαρας...???. Οπως θα δειτε οι καλοι μου φιλοι με κάλεσαν στο υπεροχο σπιτι τους για να μοιραστούμε τις χαρες του Πασχα...??✝️ Ευχαριστώ την οικογένεια Διαμαντούλη για την υπέροχη φιλοξενία...??✝️?» έγραψε ο Λάκης Γαβαλάς.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ