Αυτή την κάρτα έστειλε ο Κάρολος σε όσους τον συλλυπήθηκαν για τον θάνατο του πρίγκιπα Φίλιππου: Η vintage φωτό μπαμπά και γιου στο ταχύπλοο

«Ο πρίγκιπας της Ουαλίας σας στέλνει ένα θερμό ευχαριστώ»

Μια κάρτα η οποία συνοδεύεται από μια vintage φωτογραφία έστειλε ο πρίγκιπας Κάρολος σε όσους τον συλλυπήθηκαν για τον θάνατο του πατέρου του πρίγκιπα Φίλιππου.

Στην ασπρόμαυρη φωτογραφία που ανέβασε στο Twitter ένας χρήστης με το όνομα Rodrigo (@The_QVDS) βλέπουμε τον πρωτότοκο γιο της βασίλισσα Ελισάβετ, ακόμα παιδί, να κάθεται μέσα στο ταχύπλοο μαζί με τον μπαμπά του, που έφυγε από την ζωή στις 9 Απριλίου.

Photo: Twitter/@The_QVDS

Η κάρτα γράφει τα εξής: «Η Αυτού Μεγαλειότης συγκινήθηκε από τα μηνύματα που έχει λάβει τις τελευταίες μέρες. Μας παρηγόρησαν τις δύσκολες αυτές στιγμές. Ο πρίγκιπας της Ουαλίας σας στέλνει ένα θερμό ευχαριστώ και τις ευχές του».

Ωστόσο ο Κάρολος δεν είναι ο μόνος γαλαζοαίματος που έστειλε κάρτα σε όσους τον συλλυπήθηκαν αφού κάτι ανάλογο έστειλε και η αδερφή του πριγκίπισσα Άννα αλλά και η μητέρα τους βασίλισσα Ελισάβετ.

Σύμφωνα με το Hello η μονάρχης ευχαρίστησε όσους τις έστειλαν συλλυπητήρια με μια φωτογραφία του άντρα της και ένα προσωπικό μήνυμα που ανέφερε τα εξής :

«Σας στέλνω το ειλικρινές μου ευχαριστώ για τα θερμά λόγια και την υποστήριξη σας για τον θάνατο του άντρα μου».

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ