Ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης και η Βίκυ Σταυροπούλου σε πασχαλινή παραθαλάσσια βόλτα - Η φωτό με φόντο τον ουρανό

«Μετά από 6 μήνες καραντινας  σ’αυτο το μαγικό μέρος»

Μια όμορφη «πασχαλινή παραθαλάσσια βόλτα» -όπως την περιέγραψε η Βίκυ Σταυροπούλου - πέρασε η ηθοποιός μαζί με τον καλό της φίλο Χρήστο Χατζηπαναγιώτη.

Οι ηθοποιοί και συγκάτοικοι φωτογραφήθηκαν με φόντο το απέραντο γαλάζιο του ουρανού και της θάλασσας και έστειλαν τις ευχές τους για το Πάσχα και την Ανάσταση.

Στην εικόνα - που αναρτήθηκε στο Instagram και των δύο τους - τους βλέπουμε μαζί με τα γυαλιά ηλίου τους να κοιτούν προς τον φακό.

«Χρόνια πολλά!Να είμαστε υγιείς ενωμένοι, περιτριγυρισμένοι απο αγάπη ! ?Πασχαλινή παραθαλάσσια βόλτα με τον @christos_chatzipanagiotis . Χριστός Ανέστη!» έγραψε η Σταυροπούλου στο ποστ της.

Από πλευράς του ο Χρήστος Χατζηπαναγιώτης έγραψε:

«Μετά από 6 μήνες καραντινας  σ’αυτο το μαγικό μέρος ήρθε η ώρα της επιστροφής στην Αθήνα!  Γεμάτος από την μοναδική ενέργεια της φύσης,εμβολιασμένος,και αισιόδοξος ότι φτάνουμε στο τέλος της μεγάλης περιπέτειας, μπαίνω πρώτα ο Θεός στην όμορφο ταξίδι ενός έργου,μιας παράστασης με ανθρώπους που εκτιμώ και θαυμάζω!  Κι αυτό μου δίνει μεγάλη χαρά και αντισταθμίζει τη λύπη του αποχωρισμού...η φωτο από την τελευταία μου για φέτος βόλτα δίπλα στη θαλασσα του Μεσσηνιακού κόλπου με την @vickystavropoulouofficial».

«Την Βίκυ Σταυροπούλου την γνώρισα το 1992, όταν ήταν έγκυος 6 μηνών στην Δανάη, αρχίσαμε να κάνουμε παρέα και σιγά σιγά ήρθε όλο αυτό από μόνο του. Όταν παίρνεις τέτοιες αποφάσεις ζωής, προφανώς το ήθελα πολύ. Μεγαλώνοντας ένα παιδί είναι σαν να κάνεις και λίγο ψυχανάλυση.

Είναι ένας τρόπος να δεις τα πράγματα και λίγο αλλιώς. Με άλλαξε στο πώς βλέπω τον εαυτό μου» είχε πει ο ηθοποιός πριν από κάποιο καιρό στην εκπομπή «Πάμε Δανάη» αναφορικά με την απόφασή τους να μείνουν μαζί με την Βίκυ Σταυροπούλου και να την βοηθήσει να μεγαλώσει την κόρη της Δανάη Μπάρκα.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ