Η χειρότερη ιδέα της Mila Kunis! Όταν συμβούλεψε τον άντρα της Ashton Kutcher να μην επενδύσει στην Uber και το Bitcoin (βίντεο)

«Γνωρίζει ότι μερικές φορές δεν πρέπει να ακούς την γυναίκα σου»

Καλεσμένη στο Late Show με τον Stephen Colbert ήταν πριν από λίγες ημέρες η Mila Kunis που μίλησε μεταξύ άλλων για μια από τις «χειρότερες ιδέες» της.

Απ΄ότι φαίνεται η ηθοποιός δεν είναι επιχειρηματικό «δαιμόνιο» όπως ο σύζυγός της Ashton Kutcher  αφού στο παρελθόν τον είχε συμβουλέψει να μην επενδύσει στην Uber και το Bitcoin.

Η 37χρονη πριν από δέκα περίπου χρόνια προσπάθησε να πείσει τον 43χρονο άντρα της ότι μια τέτοια κίνηση δεν θα ήταν έξυπνη ιδέα.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

«Το καλό με εκείνον είναι ότι είναι πολύ έξυπνος, με περιλαμβάνει σε ότι συμβαίνει και φροντίζει να ξέρω για τα όσα γίνονται» είπε μεταξύ άλλων η Mila Kunis που άρχισε να βγαίνει με τον ηθοποιό το 2012 και παντρεύτηκαν το 2015.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ashton Kutcher (@aplusk)

«Είναι ακόμα πολύ έξυπνος στο να γνωρίζει ότι μερικές φορές δεν πρέπει να ακούς την γυναίκα σου» πρόσθεσε η ηθοποιός που έχει αποκτήσει με τον Ashton Kutcher δύο παιδιά, την Ισαβέλλα και τον Δημήτρη.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

«Όταν αρχίσαμε να βγαίνουμε μου είπε “είναι αυτή η εταιρεία που είναι σαν ταξί, αλλά οποιοσδήποτε μπορεί να οδηγήσει το ταξί” και εγώ ήμουν “αυτή είναι η χειρότερη ιδέα”... του είπα “θα με βάλεις μέσα σε ένα αυτοκίνητο με έναν άγνωστο;” είχα θυμώσει μαζί του» είπε σύμφωνα με το People, αναφερόμενη φυσικά στη  Uber που πλέον κάνει θραύση σε πολλές χώρες.

«Την δεύτερη φορά καθίσαμε και μου είπε “αγάπη μου πρέπει να σου εξηγήσω αυτό και πες μου αν είμαι τρελός. Υπάρχουν αυτά τα κρυπτονομίσματα και αυτή η εταιρεία, λέγεται Bitcoin» συνέχισε η Mila Kunis.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mila Kunis (@milalkunis)

«Και εγώ του είπα “λοιπόν αυτή είναι πολύ κακή ιδέα” και μου λέει “ωραία θα επενδύσουμε”. Δεν με άκουσε. Συμβαίνει αυτό συχνά».

Ο Ashton Kutcher πάντως έχει καταφέρει να γίνει από τους πρώτους που επένδυσαν σε εταιρείες που έχουν κάνει τρελή επιτυχία, όπως η Uber, το Bitcoin, το Airbnb και το Skype.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ