Η γνώμη σας, είναι πολύτιμη! Μοιραστείτε την μαζί μας!

Περιμένουν όλοι τα εστιατόρια: Με φουλ κρατήσεις & λίστες αναμονής ανοίγει η εστίαση - Τι είπε ο σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος (βίντεο)

Αρκετοί επιχειρηματίες θα επιλέξουν να ανοίξουν λίγο αργότερα και όχι στις 3 του μήνα

«Από την στιγμή που ανακοινώθηκε ότι ανοίγουμε στις 3 του μήνα ξεκίνησε χτυπάει συνεχώς το τηλέφωνο, οι κρατήσεις είναι σε πάρα πολύ καλό επίπεδο» δήλωσε ο Σεφ Δημήτρης Σκαρμούτσος για το άνοιγμα της εστίασης.

Όπως ανέφερε πάντως ο διάσημος σεφ αρκετοί επιχειρηματίες στον κλάδο της εστίασης θα επιλέξουν να ανοίξουν λίγο αργότερα και όχι στις 3 του μήνα.

«Παρόλα αυτά εμείς βλέπουμε μια πολύ καλή διάθεση από τον κόσμο να έρθει να μας επισκεφτεί, δεν βλέπουμε τον κόσμο να φοβάται και αυτό είναι πάρα πολύ σημαντικό γιατί αυτό σημαίνει ότι δείχνει εμπιστοσύνη σε εμάς ότι θα τηρήσουμε τα μέτρα που πρέπει να τηρήσουμε» τόνισε μιλώντας στο ΣΚΑΪ.

Ο κος Σκαρμούτσος επιβεβαίωσε πως το άνοιγμα της εστίασης έχει οδηγήσει σε «φουλ κρατήσεων» αλλά και λίστες αναμονής.

« Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς γιατί μας κάνει να νιώθουμε καλύτερα» σχολίασε μεταξύ άλλων και υπογράμμισε πως η εστίαση ανοίγει με χαρά και φοβό γιατί ναι μεν υπάρχει επιθυμία για επιστροφή στην εργασία μετά από 6 μήνες κλεισίματος αλλά δεν υπάρχει εφησυχασμός καθώς τα κρούσματα παραμένουν υψηλά.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ