Η Εριέττα Κούρκουλου στην αγκαλιά του γοητευτικού συζύγου της Βύρωνα: Το διαφορετικό Πάσχα του νιόπαντρου ζεύγους (φωτό)

«Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους και ένα αναίμακτο Πάσχα γεμάτο υγεία και αγάπη!»

Διαφορετικό το φετινό Πάσχα για την Εριέττα Κούρκουλου και τον γοητευτικό σύζυγό της Βύρωνα Βασιλειάδη που περνούν τις μέρες αυτές «δίπλα σε ζώα τα οποία έχουμε διασώσει από σφαγεία, με φίλους, ????? και μη – οι οποίοι αποφάσισαν να απέχουν από την αιματοχυσία των ημερών αυτών…».

Ειδικότερα η κόρη του Νίκου Κούρκουλου και της Μαριάννας Λάτση δημοσίευσε στο προφίλ της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία την βλέπουμε στην αγκαλιά του αγαπημένου της.

Ο ρομαντικός γάμος του ζευγαριού  είχε γίνει τον Ιούλιο του 2020 στο Αγράρι της Μυκόνου, με την όμορφη Εριέττα να λάμπει μέσα στο υπέροχο Vrettos Vrettakos νυφικό της!

Δείτε επίσης: Γάμος Εριέττας Κούρκουλου στη Μύκονο: Το νυφικό του Βρεττού Βρεττάκου & η σιέλ ολόσωμη φόρμα της Μαριάννας Λάτση (βίντεο)

Τώρα η ίδια μέσα από την ανάρτησή της περιέγραψε το διαφορετικό Πάσχα που είχε με τον σύζυγό της. Να σημειωθεί ότι η Εριέττα διατηρεί το καταφύγιο «Save a greek stray», στο οποίο φροντίζει πάνω από 100 ζώα.

Χαρακτηριστικά έγραψε στο ποστ της:

«Φέτος, ο Βύρων και εγώ επιλέξαμε να δημιουργήσουμε μια δική μας παράδοση, περνώντας την Κυριακή του Πάσχα στον Ωρωπό, δίπλα σε ζώα τα οποία έχουμε διασώσει από σφαγεία, με φίλους, ????? και μη - οι οποίοι αποφάσισαν να απέχουν από την αιματοχυσία των ημερών αυτών.

Ήταν προσωπική μου επιλογή να γιορτάσω μακριά από την μητέρα και τα αδέρφια μου, γιατί αυτό αισθάνομαι σωστό και ξέρω ότι και εκείνοι με καταλαβαίνουν.

Παρόλα αυτά, είμαι καθέτως αντίθετη στο να κρίνουμε τους χορτοφάγους οι οποίοι επέλεξαν (όπως και εγώ τα τελευταία 6 χρόνια) να περάσουν το Πάσχα με τις οικογένειες τους, μένοντας και πάλι πιστοί στις δικές τους ηθικές και διατροφικές επιλογές.

Ο καθένας μας βιώνει αλλιώς αυτή την μετάβαση και δεν έχουμε να κερδίζουμε τίποτα από το να κατακρίνουμε ο ένας τον άλλον. Είμαστε όλοι μαζί στον αγώνα κατά του βασανισμού και της σφαγής τρισεκατομμυρίων αθώων ψυχών και αυτό δεν πρέπει να το ξεχνάμε!

Εύχομαι Καλή Ανάσταση σε όλους και ένα αναίμακτο Πάσχα γεμάτο υγεία και αγάπη!»

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ