Τα 10 δισέγγονα της βασίλισσας Ελισάβετ: Γνωρίστε την επόμενη γενιά των British royals - Από την πριγκίπισσα Charlotte, στην Isla & τον Archie (βίντεο)

Tα μικρά πριγκιπόπουλα και οι πριγκιποπούλες είναι αξιολάτρευτα!

 

Η βασίλισσα Ελισάβετ και ο πρίγκιπας Φίλιππος κατάφεραν να δημιουργήσουν μια όμορφη και μεγάλη οικογένεια με τη νέα γενιά των τBritish Royals να ετοιμάζεται σιγά, σιγά να πάρει τα ηνία τόσο στην εξουσία, όσο και στα φώτα της δημοσιότητας.

Όπως θα δείτε και στο βίντεο που αναρτήθηκε στο κανάλι  «The Royal Family Channel» στο Youtube τα πιτσιρίκια έχουν ήδη «κλέψει» την καρδιά του κόσμου και φυσικά της βασιλικής οικογένειας.

Από την πριγκίπισσα Charlotte που έβγαλε την γλώσσα της στους φωτογράφους μέχρι τον μικρό Archie και το 'Happy New Year' τα μικρά πριγκιπόπουλα και οι πριγκιποπούλες είναι απλά αξιολάτρευτα.

Συνολικά η μονάρχης έχει δέκα δισέγγονα (από τα παιδιά της) με τα πιο γνωστά να είναι τα παιδιά της Kate Middleton και του πρίγκιπα William που δεν είναι άλλα από τον πρίγκιπα Louis (3 ετών), την πριγκίπισσα Charlotte (5 ετών) και τον πρίγκιπα George (7 ετών) που πολύ πιθανό κάποια μέρα να γίνει και βασιλιάς αφού μετά τον παππού του πρίγκιπα Κάρολο - που θα διαδεχθεί την βασίλισσα Ελισάβετ - επόμενος στη διαδοχή είναι ο μπαμπάς του.

Πρόσφατα ήρθε στον κόσμο και ο πρίγκιπας August Brooksbank (2 μηνών) που είναι γιος της πριγκίπισσας Ευγενίας και του άντρα της Jack Brooksbank. Υπενθυμίζεται ότι η πριγκίπισσα Ευγενία είναι η κόρη του γιου της βασίλισσας, πρίγκιπα Andrew και της Σάρα Φέργκιουσον.

Και μην ξεχνάμε βέβαια τον μικρό Archie (1 ετών)  τον γιο του πρίγκιπα Harry και της Meghan Markle, που το καλοκαίρι αναμένεται να φέρει στον κόσμο και το δεύτερό τους παιδί, ένα κοριτσάκι.

Τα royal εγγόνια δεν σταματούν όμως εδώ. Έχουμε ακόμα την Savannah (10 ετών) και την Isla Phillips (9 ετών) που είναι κόρες των Peter και Autumn Phillips. Ο Peter Phillips είναι ο γιος που απέκτησε η κόρη της βασίλισσας πριγκίπισσα Άννα, από τον πρώτο της γάμο.

 

 

Τέλος έχουμε και την Mia (7 ετών) ,την  Lena (2 ετών) και το πιο νέο μέχρι στιγμής μέλος της βασιλικής οικογένειας τον μικρό Lucas (1 μήνα) Tindall που είναι τα παιδιά της Zara και του Mike Tindall. Η Zara είναι η μοναχοκόρη της πριγκίπισσας Άννας και του πρώτου συζύγου της Mark Phillips.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ