Μια όμορφη οικογένεια: Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William σε ένα τρυφερό βίντεο με τα παιδιά τους - Οι αγκαλιές, τα παιχνίδια, τα γέλια

«Σας ευχαριστούμε όλους»

Ένα πολύ τρυφερό οικογενειακό βίντεο έχει δημοσιευτεί στα social media της Kate Middleton και του πρίγκιπα William με αφορμή την επέτειο των 10 χρόνων γάμου.

Το ζευγάρι γιόρτασε προχθές την ξεχωριστή αυτή ημέρα και τα μηνύματα που έλαβε ήταν πολλά. ‘Ετσι θέλοντας να ευχαριστήσουν τον κόσμο μοιράστηκαν ένα διαφορετικό, πιο προσωπικό, βίντεο.

Σε αυτό τους βλέπουμε μαζί με τα παιδιά τους, τον πρίγκιπα Louis (3 ετών), την πριγκίπισσα Charlotte (5 ετών) και τον μεγαλύτερο της παρέας, τον πρίγκιπα George (7 ετών) να τρέχουν, να παίζουν και να γελούν.

Δείχνουν τόσο ευτυχισμένοι με τα πιτσιρίκια να πηδούν πάνω στους γονείς τους, να, να κάνουν τραμπάλα και να περνούν όμορφες στιγμές.

Δείτε επίσης: Κέιτ Μίντλετον: Η ιστορία του νυφικού που έγινε μύθος - Με την υπογραφή του "μέγα" Alexander McQueen (φώτο)

«Σας ευχαριστούμε όλους για τις θερμές ευχές σας στην επέτειό μας. Είμαστε ευγνώμονες για την στήριξη που μας έχετε δείξει σαν οικογένεια τα 10 αυτά χρόνια» γράφει το ποστ.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ