Φέτος η πιο νόστιμη μαγειρίτσα έρχεται στο σπίτι - Την ετοιμάζουν για εσάς γνωστοί μάγειρες στα καλύτερα εστιατόρια της πόλης

Μαγειρίτσα Delivery Κι όμως γίνεται! 

Η ώρα που θα γιορτάσουμε την Ανάσταση πλησιάζει και η πρωταγωνίστρια στο γιορτινό δείπνο είναι η μαγειρίτσα.

Για εσάς που δεν θέλετε ή δεν μπορείτε να την ετοιμάσετε μόνοι υπάρχει λύση.

Τα καλύτερα εστιατόρια της πόλης είναι έτοιμα να σας φέρουν στο σπίτι την πιο νόστιμη μαγειρίτσα.

Με το άρωμα της παράδοσης και με την υπογραφή γνωστών σεφ μπορείτε να είστε σίγουροι ότι θα ικανοποιηθούν πλήρως οι απαιτήσεις όσων την δοκιμάσουν.

Μπουκιά και συχώριο

Η γνωστή αλυσίδα εστιατορίων με την υπογραφή του Ηλία Μαμαλάκη, είναι έτοιμη να φέρει στο τραπέζι σας όλες τις πασχαλινές λιχουδιές.

Κόκκινα αυγά, μαγειρίτσα κλασική ή χορτοφαγική, γαρδουμπάκια, κοκορέτσι, αρνάκι ελληνικό με το κιλό αλλά και φρικασέ.

Λ. Κηφισίας 361, Κηφισιά τηλ. 210-800110

Σολωμού 2, Νέο Ψυχικό τηλ. 2114114040

St. George Lycabettus

Πάσχα με το άρωμα της παράδοσης προτείνει το πολυτελές ξενοδοχείο στις πλαγιές του Λυκαβηττού.

Ο executive chef Βασίλης Μήλιος έχει ετοιμάσει ειδικά μενού πέντε σταδίων για το Μεγάλο Σάββατο και την ημέρα του Πάσχα που κοστίζουν € 39 κατ’άτομο και περιλαμβάνουν από μαγειρίτσα με κατσικίσια συκωτάκια και ρουμελιώτικο κοκορέτσι μέχρι κατσικίσιο μπούτι στη λαδόκολλα με χαλούμι και πράσινα σπαράγγια.

Κλεομένους 2, Αθήνα τηλ. 210 7416 000

NJV Athens Plaza

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, το catering του πολυτελούς ξενοδοχείου στο Σύνταγμα προτείνει μια πραγματική πασχαλινή πανδαισία για όσους σχεδιάζουν ένα ξεχωριστό εορταστικό τραπέζι στο σπίτι, που περιλαμβάνει από παραδοσιακή μαγειρίτσα, σαλάτες και πίτες, μέχρι αρνί (μισό ή ολόκληρο) στις κληματόβεργες, γαρδουμπάκια, αλλά και παραδοσιακά γλυκά.

Οι παραγγελίες γίνονται δεκτές έως και τη Μεγάλη Τετάρτη στο 2103352400, με ελάχιστη χρέωση τα € 150.

Βλάσσης

Το διαχρονικό εστιατόριοΙλισίων. είναι αγαπημένο στέκι των καλοφαγάδων που αγαπούν τις παραδοσιακές γεύσεις.

 Με πολλά λαδερά και νηστίσιμα (από γεμιστά και μπριάμ μέχρι κουνουπίδι γιαχνί, σελινόριζα αλά πολίτα και κριθαρότο με γαρίδες) νοστιμίζει τη νηστεία  της Μεγάλης Εβδομάδας 

Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος η παραδοσιακή μαγειρίτσα θα είναι διαθέσιμη για delivery και takeaway τη Μεγάλη Παρασκευή.

Βλάσσης Μαιάνδρου 15 Ιλίσια

Εστιατόριο Φιλίππου

Στου Φιλίππου στο Κολωνάκι και φέτος δέχονται παραγγελίες μαγειρίτσας (7 ευρώ η μερίδα) και για το Μ.Σάββατο και για την Κυριακή του Πάσχα.

Σημειώνεις επίσης ότι είναι εξαιρετικό και δοκιμασμένο επίσης σε ό,τι έχει να κάνει με γαρδούμπα (7,5 ευρώ) και αρνάκι (10 ευρώ), σε περίπτωση που φέτος δεν έχετε σκοπό να μαγειρέψετε καθόλου.

Ξενοκράτους 19, Κολωνάκι

Παλαιά Αγορά

Ένα από τα αγαπημένα εστιατόρια των βορείων προαστίων έχει επιμεληθεί ένα πασχαλινό μενού με παραδοσιακές και πιο εναλλακτικές επιλογές.

Από το βράδυ του Μεγάλου Σαββάτου μπορείς να παραγγείλεις παραδοσιακή μαγειρίτσα αυγολέμονο. Η πιο vegan εκδοχή της είναι το φρικασέ μανιταριών με λεμόνι και θυμάρι.

Την επόμενη ημέρα το αρνί είναι το πιάτο της ημέρας σιγομαγειρευμένο για 12 ώρες και συνοδεύεται με πατάτες φούρνου.

Κεχαγιά 26, Φιλοθέη τηλ. 210-6837017M

Μεγάλη Βρετάνια & King George

Απολαύστε το εορταστικό τραπέζι, στη καλύτερη τοποθεσία της πόλης και δοκιμάστε τη παραδοσιακή μαγειρίτσα και τα εκλεκτά πασχαλινά εδέσματα του Executive Chef των Ξενοδοχείων Μεγάλη Βρεταννία και King George Αστέριου Κουστούδη.

Τo Αναστάσιμo μενού στα εστιατόρια GB Roof Garden και Tudor Hall περιλαμβάνει παραδοσιακά πιάτα, που δένουν απόλυτα με την ατμόσφαιρα της βραδιάς.

Την Κυριακή του Πάσχα το μαγευτικό GB Roof Garden μεταμορφώνεται σε μία παραδοσιακή αυλή και η γιορτή ξεκινά με καλωσόρισμα δίπλα στη σούβλα με ούζο και μεζεδάκια.

Η εμπειρία απογειώνεται με ένα πλούσιο πασχαλινό μπουφέ που περιλαμβάνει παραδοσιακά ελληνικά κρύα και ζεστά πιάτα.

GB Corner Gifts & Flavors

Είναι "must" στέκι για όσους αγαπούν τις φίνες γεύσεις.  Το πανέμορφο κατάστημα στο ισόγειο του εμβληματικού ξενοδοχείου της πλατείας Συντάγματος «Μεγάλη Βρεταννία» που τέτοιες μέρες φορά παραδοσιακά τα πασχαλινά του. Ξεχωρίζουν τα φίνα macaron, οι σοκολάτες και τα εντυπωσιακά σοκολατένια αυγά από τον βραβευμένο Γάλλο pastry chef Arnaud Larher, αλλά και το παραδοσιακό πασχαλινό τσουρέκι που φτιάχνεται στο ζαχαροπλαστείο του ξενοδοχείου. .

Πληροφορίες και κρατήσεις εστιατορίων: 210 3330766
www.grandebretagnestore.com

Nice n easy

Το Πάσχα χτυπά την πόρτα των αγαπημένων gourmet & bio healthy εστιατορίων στο Κολωνάκι και την Κηφισιά, φέρνοντας μαζί του μια σειρά από πολύ ταιριαστά πιάτα στο πνεύμα των ημερών.

Μαγειρίτσα παραδοσιακή ή vegan με φρέσκα μανιτάρια και μυρωδικά, κοκορέτσι ρουμελιώτικο, κατσικάκι στη λαδόκολλα αλλά και αρωματική πορτοκαλόπιτα για γλυκό φινάλε. Δείτε αναλυτικά το πασχαλινό μενού εδώ.

Ομήρου 60 & Σκουφά Κολωνάκι τηλ. 210-3617201

Παπαδιαμάντη 7, Κηφισιά τηλ. 210-8082014

Μπεμπέκα

Η όμορφη μοντέρνα ταβέρνα του Χαλανδρίου με τη νοσταλγική αύρα στην ατμόσφαιρα φροντίζει πάντα να διανθίζει τον πλούσιο κατάλογο της με πιάτα που ταιριάζουν σε κάθε περίσταση.

Τις ημέρες του Πάσχα λοιπόν βάζει στο παιχνίδι δύο σπέσιαλ μαγειρίτσες κατόπιν προπαραγγελίας, μία παραδοσιακή με αυγολέμονο και αρνίσια συκωταριά από την Εύβοια, και μία vegetarian με φρέσκα μανιτάρια και μυρωδικά.

Διονυσίου 16, Χαλάνδρι τηλ. 21 0685 4880 

Διονυσίου 16, Χαλάνδρι τηλ. 21 0685 4880 

Οινομαγειρείο Ήπειρος

Από τα πιο κλασσικά οινομαγειρεία έγινε ευρέως γνωστό τόσο για τη μαγειρίτσα του, όσο και για τις σούπες που σερβίρει μέχρι αργά το βράδυ μέσα στη Βαρβάκειο αγορά. Το φετινό Πάσχα η κόρη του Τζίμη, Ράνια που από τότε που “έφυγε” ο μπαμπάς της έχει πάρει τα ηνία, θα ετοιμάσει παραδοσιακή μαγειρίτσα και χειροποίητο κοκορέτσι με λεμονάτες πατάτες φούρνου.

Από αρνί θα υπάρχουν δύο επιλογές: μπούτι γάλακτος σούβλας και μπούτι λεμονάτο με πατάτες. Ο θεσμός στο μαγειρείο εδώ και 20 χρόνια είναι ίδιος και απαράλλακτος: οι πελάτες φέρνουν όποιο μέγεθος κατσαρόλας θέλουν και η Ράνια τους γεμίζει την κατσαρόλα.

Φιλοποιημένους 4 Αθήνα, Βαρβάκειος 

A Magic Cabinet

Φορτωμένα εκλεκτά ελληνικά deli σε διάφορους συνδυασμούς έρχονται στο σπίτι τα υπέροχα ανοιξιάτικα και πασχαλινά καλάθια της πλατφόρμας με την υπογραφή της Ευγενίας Χανδρή, που φέτος προσφέρονται σε δεκαοκτώ διαφορετικές επιλογές. Καθένα από αυτά εξυπηρετεί διαφορετικές διαθέσεις και περιστάσεις, όπως για παράδειγμα ένα πλούσιο πρωινό, ένα απογευματινό κοκτέιλ στη βεράντα ή ένα σπέσιαλ BBQ με τα όλα του, και μπορείτε να τα δείτε  όλα μαζί εδώ.
 

 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ