Τα ζώδια από την Άση Μπήλιου: Είναι βοηθητικό σήμερα να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά

Αναλυτικά οι προβλέψεις!

Η Σελήνη παραμένει σε όλη τη διάρκεια της ημέρας στον ταξιδιάρη Τοξότη, κάνοντας τους περισσότερους -που δεν μπορούν να ταξιδέψουν- να τους πιάνει μια νοσταλγία για τις εποχές που τέτοια περίοδο ταξίδευαν για να περάσουν το Πάσχα στην ύπαιθρο ή και σε κάποια άλλη χώρα.

Παρόλα αυτά, το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο είναι πολύ πιο βοηθητικό σήμερα για να προσγειωθούμε στις απαιτήσεις της ημέρας, να κάνουμε σοβαρές συζητήσεις, σχέδια για δουλειά, ακόμη και συμφωνίες.

ΚΡΙΟΣ

Αν και το μυαλό ταξιδεύει αυτές τις ημέρες με τη Σελήνη στον Τοξότη, η σημερινή μέρα με κάποιο τρόπο σας προσγειώνει στις απαιτήσεις που έχει η καθημερινότητα σας είτε αυτές αφορούν τις σπουδές είτε τη δουλειά σας. Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου είναι ιδιαίτερα παραγωγικό και βοηθά να συγκεντρωθείτε καλύτερα στις υποχρεώσεις σας.

Είναι η κατάλληλη μέρα για να ψάξετε να βρείτε κάτι που σας ενδιαφέρει ίσως να παρακολουθήσετε και να αποκτήσετε γνώσεις, να περάσετε από μια συνέντευξη, να δώσετε ένα βιογραφικό αν ψάχνετε για δουλειά ή να κάνετε μια σοβαρή συζήτηση για τα μελλοντικά σας πλάνα.

ΤΑΥΡΟΣ'

Μετά από μια αρκετή ζόρικη Πανσέληνο τις προηγούμενες ημέρες απέναντι σας στον Σκορπιό, σήμερα τα πράγματα εξομαλύνονται. Το εξάγωνο Σελήνης-Κρόνου λειτουργεί ως αντίπαλο δέος στην κάπως ρευστή και ασταθή επιρροή της Σελήνης στον Τοξότη.

Έτσι σήμερα μπορείτε πιο άνετα να κάνετε πρακτικές κινήσεις, ώστε να τακτοποιήσετε οικονομικά ζητήματα, να κάνετε κάποιες συζητήσεις για τα επαγγελματικά σας με τους συνεργάτες σας, να ενδιαφερθείτε με πρακτικό τρόπο για τα θέματα της υγείας και της φυσικής κατάστασης, αλλά και να οργανώσετε τις κινήσεις σας σε σχέση με το Σαββατοκύριακο της Ανάστασης.

ΔΙΔΥΜΟ

Το εξάγωνο της Σελήνης με τον Κρόνο βοηθά να ξεφύγετε λίγο από την επιρροή της Πανσελήνου που τις προηγούμενες ημέρες σας ζόρισε και να αναλάβετε δράση. Είναι μια ιδιαίτερα παραγωγική μέρα που μπορείτε να αξιοποιήσετε σε πολλά επίπεδα και κυρίως για να επικοινωνήσετε πολύ σοβαρά αυτά που θέλετε. Αν λοιπόν προέκυψε ένα πρόβλημα τις προηγούμενες ημέρες σε μια σχέση ή σε μια συνεργασία, είναι η κατάλληλη στιγμή να ξεκαθαρίσετε την κατάσταση και να θέσετε τα όρια σας.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ