Μαλέσκου - Χεζόνια - just love it: Τι είπε ο ένας για τον άλλον και το διαδίκτυο πήρε φωτια (βίντεο)

«Ντροπή μας. Τα φιλιά μας στον σούπερ Μάριο»

Φωτιά έχει πάρει το διαδίκτυο με την Ιωάννα Μαλέσκου και τον Μάριο Χεζόνια. 

Ο μπασκετμπολίστας του Παναθηναϊκού φαίνεται ότι έχει ενθουσιαστεί με την όμορφη ξανθιά παρουσιάστρια με δημοσιογράφο να τον ρωτάει μάλιστα εμμέσως για εκείνη.

«Τελευταία ερώτηση, μη μπασκετική. Και θα σου την κάνω, γιατί πολλοί φίλοι μου θέλουν να σε ρωτήσω: Ποια είναι η αγαπημένη σου Ελληνίδα τηλεπαρουσιάστρια;» ήταν η ερώτηση που του έθεσαν στη συνέντευξη που έδωσε στο gazzetta.gr.

«Νομίζω ότι ξέρεις ποια είναι» απάντησε εκείνος! Και όπως ήταν αναμενόμενο η Μαλέσκου κλήθηκε στην εκπομπή της «Love It» να σχολιάσει το συγκεκριμένο απόσπασμα.

 

Αρχικά είναι γλυκύτατος και ένας εξαιρετικός παίκτης ο Μάριο, ο Χεζόνια. Είναι σούπερ Μάριο, να τα λέμε και αυτά. Λατρεύεται από το σύνολο των Παναθηναϊκών. Είναι παιχτούρα. Υπάρχουν πολλές αξιόλογες Ελληνίδες παρουσιάστριες… Πάμε σε ένα άλλο θέμα.Ντροπή μας. Τα φιλιά μας στον σούπερ Μάριο, είναι ένας εξαιρετικός παίκτης» είπε η παρουσιάστρια που το τελευταίο διάστημα δέχεται μηνύματα από φανς του Παναθηναϊκού που προσπαθούν να της κάνουν «κονέ» με τον αθλητή!

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ