Η βασίλισσα Ελισάβετ μετά την κηδεία του Φιλίππου έκανε zoom call - Φόρεσε το χαμόγελο της και επέστρεψε στις υποχρεώσεις της (φωτό)

Δεν φοράει πια μάυρα.. 

Πρίν λίγες ημέρες η Βασίλισσα Ελισάβετ γιόρτασε τα 95α γενέθλιά της, πρώτη φορά χωρίς τον σύζυγό της Φίλιππο, με τον οποίο έζησε 73 ολόκληρα χρόνια. 

Η ίδια έστειλε ένα μήνυμα καρδιάς μέσω των social media ευχαριστώντας για όλα τα μηνύματα συμπαράστασης που έχει δεχθεί μετά τον θάνατο του Δούκα του Εδιμβούργου.

«Ενώ ως οικογένεια βρισκόμαστε σε μια περίοδο μεγάλης θλίψης, ήταν μια παρηγοριά για όλους μας να δούμε και να ακούσουμε τα μηνύματα απόδοσης τιμής προς τον σύζυγό μου, από ανθρώπους στο Ηνωμένο Βασίλειο, την Κοινοπολιτεία και ολόκληρο τον κόσμο», δήλωσε η βασίλισσα. Και συνέχισε: «Η οικογένειά μου και εγώ θα θέλαμε να σας ευχαριστήσουμε όλους για την υποστήριξη και την καλοσύνη που μας δείξατε τις τελευταίες ημέρες.

Μας έχετε αγγίξει βαθιά και συνεχίζουμε να υπενθυμίζουμε ότι ο Φίλιππος είχε τόσο εξαιρετικό αντίκτυπο σε αμέτρητους ανθρώπους σε όλη του τη ζωή».

Είναι το πρώτο μήνυμα της Βασίλισσας μετά την απώλεια του συζύγου της από το κάστρο του Ουίνδσορ όπου διαμένει.

Μετά τα γενέθλιά της η Βασίλισσα επέστρεψε στις υποχρεώσεις της. Μάλιστα η ίδια για πρώτη φορά μετά τον θάνατο του συζύγου της φωτογραφήθηκε κατά την διάρκεια ενός Zoom Call. 

Όπως θα δείτε και στην φωτογραφία φόρεσε το χαμόγελό της και στάθηκε στο ύψος των περιστάσεων. Συγκεκριμένα την Τρίτη 27 Απριλίου προχώρησε σε μια βίντεοκλήση με ξένους διπλωμάτες αναφέρει το CBS.

Η βασίλισσα βρίσκεται ακόμα στο κάστρο της, στο Windsor.. Δεν φοράει πλέον τα μαύρα ρούχα αλλά εμφανίστηκε με ένα μπλε floral φόρεμα και μαργαριτάρια στο λαιμό. 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ