Ο εφιάλτης 56χρονης: Ο επιστήμονας πατέρας της την βίαζε από τα 11 - Την έντυνε με πρόστυχα εσώρουχα, την απειλούσε με οξύ (βίντεο)

Ήταν ένας αξιοσέβαστος επιστήμονας και λέκτορας πανεπιστημίου, αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες...

Τον απόλυτο εφιάλτη ζούσε στα χέρια του πατέρα της η 56χρονη σήμερα Kim Chown που μέσα από το βιβλίο της «Who Will Believe You?» περιγράφει τα όσα πέρασε.

Ο πατέρας της ήταν ένας αξιοσέβαστος επιστήμονας και λέκτορας πανεπιστημίου που εργάστηκε σε όλο τον κόσμο μετακομίζοντας από τη Νιγηρία, το Σουδάν και το Μπρουνέι στην Παπούα Νέα Γουινέα και το νησί της Αγίας Ελένης στον Ατλαντικό.

Αλλά πίσω από τις κλειστές πόρτες τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά. Η Kim από την ηλικία τον 11 ετών έζησε την φρίκη αφού κακοποιούνταν σεξουαλικά από τον ίδιο της τον πατέρα σύμφωνα με την Daily Mail.

Ο Francis Beaumont, γνωστός ως Bernard, μικροβιολόγος και ειδικός στην ιστορία, απειλούσε την κόρη του ότι αν μιλήσει θα την διαλύσει σε μια μπανιέρα με οξύ.

Οι γονείς της παντρεύτηκαν το 1960 και η Kim πέρασε τα πρώτα χρόνια της ζωής της στην Νιγηρία μαζί με την μητέρα και τον πατέρα της που χώρισαν τελικά το 1968 με την μητέρα να παίρνει πίσω τα παιδιά στο Leeds της Βρετανίας.

Όταν ωστόσο η Kim ήταν 11 ετών ο πατέρας της την πήρε για ένα ταξίδι 6 εβδομάδων στην Αφρική, το οποίο τελικά κράτησε χρόνια με τον ίδιο να την κακοποιεί.

Ήταν το 2018 όταν ο Bernard βρέθηκε τελικά ενώπιων της Δικαιοσύνης και του επιβλήθηκε ποινή φυλάκισης 20 χρόνων.

Η μητέρα της που πέθανε το 2007 από καρδιακή προσβολή υπέφερε επίσης ψυχικά και πνευματικά στα χέρια του Bernard, και «πάλευε με την ζωή» σύμφωνα με την κόρη της.

Στο βιβλίο της η 56χρονη περιγράφει πώς ο πατέρας της την πήρε μίλια μακριά από το σπίτι της στο Leeds στο Ναϊρόμπι της Αφρικής.

Για χρόνια την βίαζε και την κακοποιούσε ενώ ως έφηβη αναγκάστηκε να κάνει 2 εκτρώσεις. Ο Bernard της έδινε να πίνει μπύρα και κρασί νοθευμένα με καθαρό οινόπνευμα που έπαιρνε από τα εργαστήρια στα οποία εργαζόταν ενώ την έβαζε να φοράει ψηλά τακούνια και προκλητικά γυναικεία εσώρουχα όταν ήθελε να ικανοποιήσει τις ορέξεις του.

Ακόμα είπε ότι είχε μια ιεροτελεστία πριν την κακοποίηση κατά την οποία την έβαζε να πίνει παράνομο αλκοόλ και να παίζει συνεχόμενα ένας συγκεκριμένος δίσκος των Pink Floyd.

«Μετά έπρεπε να σηκωθώ, να βάλω την στολή μου και να πάω στο σχολείο ενώ αυτός ήταν ακόμα ξαπλωμένος στο κρεβάτι» λέει η γυναίκα σύμφωνα με το δημοσίευμα της Daily Mail.

«Μου έλεγε ότι θα με διαλύσει σε μια μπανιέρα με οξύ και ότι θα μείνουν μόνο τα δόντια μου και κανείς δεν θα ξέρει ότι υπήρξα» είπε ακόμα η 56χρονη αναφορικά με τις απειλές που δεχόταν σε περίπτωση που μιλούσε.

Στα 15 της και παρόλο που την ανάγκαζε να πάρει το χάπι η Kim έμεινε έγκυος και έπρεπε να υπομείνει τη σκληρή δοκιμασία της άμβλωσης σε μια αφρικανική χώρα όπου η διαδικασία ήταν παράνομη. Την επόμενη χρονιά έμεινε πάλι έγκυος με τον πατέρα της να της λέει τότε ότι ήθελε να κρατήσει το παιδί και να γίνουν οικογένεια!

«Έκανα μια άμβλωση στα 15 μου και δεν μπορούσα να πιστέψω ότι την επόμενη χρονιά ήμουν πάλι έγκυος… Το να κάνω έκτρωση ήταν τραυματικό αλλά δεν υπήρχε περίπτωση να ακολουθήσω το σχέδιό του» προσθέτει η Kim που κατάφερε τελικά με την βοήθεια ενός φίλου της να κανονίσει την διαδικασία για να «ρίξει» το μωρό.

Μετά από αυτό ο πατέρας πήρε πήρε μια πολύ καλή θέση και η ίδια πίστεψε ότι το μαρτύριό της θα τελειώσει, ωστόσο ο ίδιος αρνήθηκε τελικά την δουλειά και τελικά άνοιξε ένα μαγαζί στο Leeds.

«Τον παρακάλεσα να γυρίσω πίσω στην Βρετανία γιατί δεν μπορούσα να βρω δουλειά στην Κένυα και τελικά πήγα και έμεινα το 1985 σε ένα άδειο σπίτι που είχε στο Guiseley, κοντά στο Leeds».

«Αλλά με ακολούθησε και δύο εβδομάδες μετά εμφανίστηκε στην πόρτα μου και με βίασε πάλι. Δεν μπορούσα να ξεφύγω, ήμουν παγιδευμένη» λέει ακόμα η Kim σύμφωνα με το δημοσίευμα.

Όπως και όταν ήταν παιδί της είπε ότι αν μιλήσει κανένας δεν θα την πίστευε. Για αυτό αποφάσισε να ονομάσει και το βιβλίο της  «Who Will Believe You?» (ποιος θα σε πιστέψει).

Το τέλος του μαρτυρίου που περνούσε ήρθε όταν στα 21 της γνώρισε τον άντρα της  Jonathan με τον οποίο παντρεύτηκαν τελικά το 1991 και απέκτησαν 2 παιδιά. Πλέον έχουν και ένα εγγόνι.

Ήταν  εκείνος που την έπεισε το 2015 να μιλήσει στην αστυνομία κάτι που οδήγησε στην σύλληψη του πατέρα της ο οποίος «έφαγε 20 χρόνια φυλάκισης το 2018.

Τότε ήταν 82 ετών και οι ποινή που του επιβλήθηκε ήταν για βιασμό από το 1979 ως και το 1985.

Πλέον η Kim προσπαθεί να βοηθήσει και άλλους ανθρώπους που έχουν πέσει θύματα σεξουαλικής κακοποίησης.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ