Το κατάφερε το τρακτέρ η Kate Middleton, αλλά με το golf…! Σε φάρμα μαζί με τον πρίγκιπα William λίγο πριν την επέτειό τους (φωτό & βίντεο)

Αύριο κλείνουν 10 χρόνια γάμου!

Πίσω στα καθήκοντά της επέστρεψε η βασιλική οικογένεια της Βρετανίας μετά την περίοδο πένθους που ακολούθησε τον θάνατο και την κηδεία του πρίγκιπα Φίλιππου.

Η Kate Middleton και ο πρίγκιπας William, που αύριο 29/4 θα γιορτάσουν τα 10 χρόνια γάμου, βρέθηκαν στο Darlington όπου επισκεφτηκαν μια οικογενειακή φάρμα, αλλά και το Cheesy Waffles Project, ένα πρόγραμμα που υποστηρίζει παιδιά, νέους και ενήλικες με αναπηρίες ηλικίας 7 έως 35 ετών.

Photo: Instagram/kensingtonroyal

Photo: Instagram/kensingtonroyal

Στην φάρμα λοιπόν η Kate και ο William συνομίλησαν με τους ιδιοκτήτες, έπαιξαν με τα προβατάκια ενώ οδήγησαν και τρακτέρ!


Όπως θα δείτε και στο βίντεο η Δούκισσα του Κέιμπριτζ ντυμένη απλά με ψηλές μπότες, τζιν και το μπουφάν της μπήκε μέσα στο όχημα και το έκανε δυο γύρες.

Στην συνέχεια εκείνη και ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ επισκέφτηκαν το Cheesy Waffles Project το οποίο δέχεται υποστήριξη από την The Key, μια από 26 φιλανθρωπικές οργανώσεις που επιλέχθηκαν από την Δούκισσα και τον Δούκα για να λάβουν δωρεά από το Royal Wedding Charitable Gift Fund που δημιουργήθηκε το 2011 όταν το ζευγάρι παντρεύτηκε.

Photo: Instagram/kensingtonroyal

Εκεί λοιπόν Η Kate Middleton και ο William έδειξαν τις ικανότητές στο golf! Στην αρχήν πήραν τις συμβουλές του μικρού τους φίλου και στη συνέχεια δοκίμασαν την τύχη τους.

Σε ένα από τα βίντεο μπορούμε να δούμε την αποτυχημένη πρώτη προσπάθεια της Kate Middleton που το απόλαυσε ιδιαίτερα γελώντας με την ψυχή της. Ή αλήθεια είναι ότι η Δούκισσα ήταν πολύ ευδιάθετη με πολλές από τις εικόνες να την δείχνουν χαμογελαστή.

Τελικά στην δεύτερη προσπάθεια τα κατάφερε, ενώ πολύ καλά τα πήγε και ο σύζυγός της.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ