Γιορτές για την βασιλική οικογένεια της Ολλανδίας: Η Μάξιμα έβαλε ασορτί σύνολο με καπέλο και τσάντα - Ομόρφυνε η διάδοχος (φωτό)

Ο βασιλιάς Γουλιέλμος Αλέξανδρος έκλεισε σήμερα τα 54

Τη Ημέρα του Βασιλιά γιορτάζει η Ολλανδία με την βασιλική οικογένεια να μεταβαίνει στο Eindhoven για τις εκδηλώσεις.

Με αφορμή τους εορτασμούς το παλάτι έχει δημοσιεύσει φωτογραφίες του βασιλιά Γουλιέλμου Αλεξάνδρου μαζί με την σύζυγό του και τις τρεις τους κόρες.

Όπως θα δείτε και στις εικόνες η βασίλισσα Μάξιμα της Ολλανδίας επέλεξε για την περίσταση ένα φόρεμα σε πράσινους και πορτοκαλί τόνους ενώ είχε ασορτί τσάντα αλλά και καπέλο!

Δίπλα της ο πρωτότοκος γιος της πριγκίπισσας Βεατρίκης (τέως βασίλισσας της χώρας) και οι τρεις τους θυγατέρες που έχουν μεγαλώσει. 

Η 17χρονη πριγκίπισσα Αμαλία, διάδοχος του θρόνου, έχει ομορφύνει πολύ ενώ της πήγαινε εξαιρετικά και το θαλασσί μακρύ παλτό που έβαλε.

Κούκλες όμως και οι μικρότερες αδερφές της, η 15χρονη Αλεξία και η 14χρονη Αριάδνη. Η μια είχε ντυθεί με μια μπλε φόρεμα και κεραμιδι πανωφόρι ενώ η δεύτερη με ένα κομψό φόρεμα και ασορτί σακάκι.

Παράλληλα το παλάτι έχει δημοσιεύσει και ένα προτραίτο του βασιλιά Γουλιέλμου Αλέξανδρου που έκλεισε σήμερα (17/4) τα 54 του χρόνια.

Στην εικόνα τον βλέπουμε με ένα μπλε - γκρι επίσημο κοστούμι και μια πορτοκαλί γραβάτα να στέκεται περήφανος και να κοιτά προς την κάμερα.

Όπως διαβάζουμε στις αναρτήσεις που έγιναν στα social media η οικογένεια έφτασε με μια παρέλαση οχημάτων στο Eindhoven, όπου τους υποδέχτηκε ο δήμαρχος της πόλης.

 

Παράλληλα παρακολούθησε έναν χορό drone που ελέγχεται από τεχνητή νοημοσύνη.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ