Οscars 2021 Αfterparty: Ποια τραγουδίστρια άλλαξε δύο Balenciaga φουστάνια - Oι εμφανίσεις των Stars μετά την ξεθωριασμένη τελετή (φωτό)

Εικονικό πάρτι για τα Όσκαρ από τον Έλτον Τζον....

Η λάμψη επέστρεψε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με τη βραδιά απονομής των βραβείων να είναι αρκετά διαφορετική λόγω της πανδημίας, ένας συνδυασμός τελετής με φυσική παρουσία και προβολής βίντεο.

Μετά από αναβολή δύο μηνών η 93η τελετή απονομής των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε δύο ξεχωριστές τοποθεσίες στο Λος Άντζελες, στο Union Station και στο Dolby Theatre στο Hollywood & Highland Center.

Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες εμφανίστηκαν και από μέρη της Ευρώπης, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο με εμφανίσεις σε διαδικτυακές τελετές απονομής βραβείων οι σταρ, καλεσμένοι και υποψήφιοι επιστράτευσαν κομψότητα, φαντασία και χρώματα για να τιμήσουν το πνεύμα της βραδιάς των Όσκαρ.

Αμέσως μετά την τελετή ακολουθεί σε όλους το γνωστό Afterparty. Το 29ο ετήσιο πάρτι των Όσκαρ το Elton John AIDS Foundation αν και έγινε εικονικά φέτος, συγκέντρωσε εκατομμύρια δολάρια για τον σκοπό.

Εικονικό πάρτι για τα Όσκαρ από τον Έλτον Τζον

Ο τραγουδιστής, ο οποίος φημίζεται για τη διοργάνωση από το 1992 πάρτι πριν από την τελετή απονομής των βραβείων της Αμερικανικής Ακαδημίας Κινηματογραφικών Τεχνών και Επιστημών, έδωσε στους θαυμαστές του την ευκαιρία να παρακολουθήσουν τη live-streamed εκδήλωση έναντι 19,99  δολαρίων.

Ο Έλτον Τζον ανακοίνωσε τα νέα στο TikTok με τον σύζυγό του Ντέιβιντ Φέρνις. 

«Βαριέστε με το lockdown;» αναφέρει ο Έλτον Τζον και ο Ντέιβιντ Φέρνις προσκαλεί τους θαυμαστές να συμμετάσχουν.

Ο ηθοποιός Νιλ Πάτρικ Χάρις παρουσίασε την εκδήλωση, με τη Dua Lipa να συμμετέχει επίσης ως προσκεκλημένη καλλιτέχνης και να τραγουδά μαζί με τον Έλτον Τζον.

Όλα τα έσοδα από την πώληση των εισιτηρίων για την παρακολούθηση του πάρτι θα διατεθούν στο Ίδρυμα Έλτον Τζον για τη Μάχη κατά του AIDS. 

 

Στο Πάρτι πήρα μέρος όλες οι μεγάλες προσωπικότητες του Χόλιγουντ. Ανάμεσα σε αυτές: Η Dua Lipa η οποία άλλξε δύο εντυπωσιακά σύνολα Balenciaga, η Πάρις Χίλτον, η Αντέλ, η Άντρα Ντέι, η Γουίνι Χάρλοου, η Πάρις Τζάκσον με την Κάρα Ντελεβιν, Ο Έβαν Ρος και πολλοί άλλοι...

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ