Είναι η star του «Bridgerton» Phoebe Dynevor ζευγάρι με τον Pete Davidson; Οι φωτό αγκαλιά με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Ariana Grande!

Γελούν χαρούμενοι απολαμβάνοντας την βόλτα τους στην φύση!

Πολλά ακούγονται και γράφονται τελευταία για την πρωταγωνίστρια του Bridgerton Phoebe Dynevor και τον κωμικό Pete Davidson.

Η Daily Mail δημοσίευσε ορισμένες φωτογραφίες που δείχνουν ότι μάλλον οι δυο τους είναι μαζί και πολύ ευτυχισμένοι! Μάλιστα ήδη τα ξένα μέσα έχουν αρχίσει να αναφέρουν ότι τα συγκεκριμένα στιγμιότυπα αποτελούν «επιβεβαίωση» της σχέσης τους.

Στις εικόνες τους βλέπουμε να περπατάνε αγκαλιά αλλά και να γελούν χαρούμενοι απολαμβάνοντας την βόλτα τους στην φύση.

Ήδη από τον περασμένο μήνα το Page Siχ είχε γράψει ότι η 26χρονη ηθοποιός και ο 27χρονος κωμικός είναι μαζί ωστόσο τότε πηγή είχε δηλώσει στο μέσο ότι τα πράγματα δεν είναι σοβαρά αφού εκείνος ζει στην Αμερική και εκείνη στην Αγγλία, από όπου και κατάγεται.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by PD ? (@phoebedynevor)

Ωστόσο πλέον αυτό φαίνεται να έχει αλλάξει αφού πηγή είπε στο μέσο ότι έχει ταξιδέψει αρκετές φορές για να την δει.

Ο κωμικός του SNL σε πρόσφατη συνέντευξή του μέσω zoom όταν ρωτήθηκε ποια είναι η διάσημη που του αρέσει απάντηση “είμαι με την διάσημη που μου αρέσει”  προσθέτοντας ότι “μόνο αυτό μπορώ να πω”.

Ο 27χρονος στο παρελθόν είχε αρραβωνιαστεί - μόλις 2 εβδομάδες αφότου γνωρίστηκαν - την τραγουδίστρια Ariana Grande ωστόσο η σχέση τους δεν ευδοκίμησε και μέσα σε λίγους μήνες χώρισαν.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kaia (@kaiagerber)

Παράλληλα έχει συνδεθεί και με άλλες celebrities όπως η 47χρονη Kate Beckinsale και η 19χρονη Kaia Gerber, κόρη του top model Cindy Crawford.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ