Οσκαρ 2021: Τι τα θέλεις τα χρυσά χρυσή μου; Στα Oscars η ανερχόμενη ηθοποιός έβαλε τα δυνατά της να φανεί κακόγουστη, ημίγυμνη (φωτό)

Ήταν η ηθοποιός, η πιο κακοντυμένη της βραδιάς; 

Το «Nomadland» της Κλόι Ζάο κυριάρχησε στη φετινή τελετή απονομής των Όσκαρ, φεύγοντας με τρία βραβεία, της Καλύτερης Ταινίας, της Καλύτερης Σκηνοθεσίας και του Α' Γυναικείου Ρόλου για τη Φράνσις ΜακΝτόρμαντ.

Η λάμψη επέστρεψε στο κόκκινο χαλί των Όσκαρ με τη βραδιά απονομής των βραβείων να είναι αρκετά διαφορετική λόγω της πανδημίας, ένας συνδυασμός τελετής με φυσική παρουσία και προβολής βίντεο.

 

 

Μετά από αναβολή δύο μηνών η 93η τελετή απονομής των Όσκαρ πραγματοποιήθηκε την Κυριακή σε δύο ξεχωριστές τοποθεσίες στο Λος Άντζελες, στο Union Station και στο Dolby Theatre στο Hollywood & Highland Center. Για πρώτη φορά οι συμμετέχοντες εμφανίστηκαν και από μέρη της Ευρώπης, το Παρίσι και το Λονδίνο.

Έχοντας συμπληρώσει ένα χρόνο με εμφανίσεις σε διαδικτυακές τελετές απονομής βραβείων οι σταρ, καλεσμένοι και υποψήφιοι επιστράτευσαν κομψότητα, φαντασία και χρώματα για να τιμήσουν το πνεύμα της βραδιάς των Όσκαρ.

 

 

 

 

Εκτός από τις λαμπερές παρουσίες όμως είχαμε και τις... αποτυχημένες της βραδιάς ή αυτές που... το παράκαναν, λιγάκι! 

Ανάμεσά τους η ανερχόμενη Χολιγουντιανή ηθοποιός  Αντρα Ντέι, η οποία επέλεξε ένα μεταλιζέ φόρεμα -απόλυτη τάση για φέτος.

 

 

 

 

Η Daily Mail, δεν άργησε να σχολιάσει την εμφάνισή της , λέγοντας πως έμοιαζε περισσότερο κατάλληλο για beach club παρά για το κόκκινο χαλί των Οσκαρ.

Το ολόχρυσο φόρεμα της ηθοποιού είχε ένα μεγάλο σκίσιμο στο πλάι το οποία άφηνε σε κοινή θέα τα οπίσθια της. Το συνδύασε με χρυσά πέδιλα, ενώ σε άλλες φωτογραφίες την βλέπουμε να φορά και μαύρες παντόφλες με γούνα... Μάλλον κουράστηκε με τα ψηλοτάκουνα. . 

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr και του madeingreece.news

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ