Ιωάννα Μαλέσκου - Μις Κρήτη: Η συμμετοχή της παρουσιάστριας στα καλλιστεία πριν από 8 χρόνια και η τέλεια απάντηση (βίντεο)

Την ρώτησαν αν πιστεύει ότι μπορεί να συνδυαστεί το επάγγελμα της εκπαιδευτικού με εκείνο του μοντέλου

Ήταν το 2013 όταν η Ιωάννα Μαλέσκου είχε συμμετάσχει στα καλλιστεία «Μις Κρήτη».

Πλέον η όμορφη παρουσιάστρια κάνει καριέρα στην τηλεόραση ενώ η ίδια στο παρελθόν είχε εργαστεί και ως δασκάλα στο νησί, αφού είναι απόφοιτη του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.

Όταν πριν από 8 χρόνια δοκίμασε λοιπόν την τύχη της στα καλλιστεία την ρώτησαν αν πιστεύει ότι μπορεί να συνδυαστεί το επάγγελμα της εκπαιδευτικού με εκείνο του μοντέλου.

Δείτε επίσης: "Κάηκε" το στούντιο: Η Ιωάννα Μαλέσκου χορεύει το χορό της κοιλιάς & στέφεται "βασίλισσα" των κλικς - Έχει την ανατολή μέσα της με φόντο την δύση! (βίντεο)


Η απάντησή της τέλεια! «Ασφαλώς. Καταρχάς πιστεύω ότι αν κάνεις κάτι που αγαπάς θα το κάνεις καλά και υπεύθυνα. Αν κρατήσεις αξιοπρεπή στάση τότε σίγουρα θα τα καταφέρεις και δεν θα υπάρχει τίποτα ασυμβίβαστο ανάμεσα σε αυτές τις δύο ενασχολήσεις - επαγγέλματα. Οπότε ναι η απάντησή μου είναι ότι μπορώ να τα καταφέρω επιτυχώς και στα δύο» την ακούμε να λέει.

Ακολουθήστε το eirinika.gr στο Google News για ενδιαφέρουσες ειδήσεις από την Ελλάδα και τον κόσμο

Πατήστε εδώ για να διαβάσετε όλες τις αναρτήσεις του eirinika.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ